hambim sa!!!

pribinacek

aj ja mám jeden väčší ako druhý a tiež som sa hanbila,ale vôbec som nemala prečo,aj keď sa to nezdá,chlapi majú aj rozum a dokonca aj v hlave,môjmu priateľovi to vôbec nevadí,nikdy to nekomentoval a keď som sa mu zdôverila,tak na mňa nechápavo hľadel,že za také niečo sa hanbiť nemusím.A nakoniec,ani chlapi nie sú dokonalý!!!

caprik

ja som bol natom podobne ze som mal skoro 20 a ona 15.Cakali sme na to vpodstate rok a kazdopadne odporucam aj vam pockat.A co sa tyka tych pyskov tam sa netrap nikde nieje pisane ze maju mat taky alebo taky rozmer a ver my ze pokial ich nepas po zem ani si to nevsimne

pupalka

V 15 by som ešte na milovanie nepomýšľala. Do 16 rokov si pod zákonom, za to by mohol mať tvoj priateľ problémy za zneužívanie maloletej. Ak ťa má rád, ešte minimálne rok to vydrží, môžete to považovať za skúšku svojej lásky. Ak to nevydrží, tak nestojí za to, aby si pre neho plakala. A pre svoje fyzické odlišnosti sa netráp, každý sme svojím spôsobom jedinečný, a to, čo sa tebe môže javiť ako handycap, inému sa môže páčiť.

katusa25

Medzi mnou a mojím priateľom je rozdiel 7 rokov....Tiež som sa hambila...:Ale teraz je to už OKI...Už poznáme každú krívku naších tiel....

trikss

ste sa zblaznili???? ja mam tiez vacsie a no a co ma byt???? Aj chlapi maju rozdielne velkosti svojho prirodzenia. Preco chceme byt za kazdu cenu dokolnale?????

kacicka

tak to teda neviem,pochybujem,ze tento vztah ti vydrzi pri tolkych rozdieloch.ale ty zato nemozes je to vekom a vyspelostou.konaj ako to citis a nerob to co nechces robit.