Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
noc o uz, viazne :)
tomi tak to oziv,nespime len relaxujeme...aj ty supitom do prirody :-)
ako stvorene pre introvertov!! :-)
ludia, nespite :) jako ste sa vcera mali? treba to tu trosku ozivit, viazne to tunaaa ..
to hej ked sa diskutuje tak nemam odvahu povedat svoj nazor, a ani sa len ozvat, hoci moj nazor je casto dost odlisny
ale snazim sa aspon zapajat do nejakych veci v triede, hoci je to tazke :(
presne viem o com hovoris, ono ja sa snazim hovorit, a ono to obcas aj ide, ale tiez to nie je nic "mocne" proste, viest rozhovor by som fakt nedokazal. este sa zapojit budis, ale nejako, ako by som to povedal, nieco v tom rozhovore zmenit, povedat svoj nazor, to je tazke
presne tak, vtedy to je priserne, cloveka nenapadne ani nic normalne, co by nebolo len nejake hlupe prikyvnutie a uz vobec nic vtipne,
ked sa ludia zasmeju je este fajn ale ked na teba pozeraju ze co za somarinu si to vlastne povedal je to dost hnusne
hej u mna je to tiez tak, proste rozmyslam ale na nic zvycajne nepridem, no toz je to tak. toto je to najhorsie, niektori su taky ze aspon obcas daco povedia, sice trepnu hovadinu ale aspon sa da na tom zasmiat ale zo mna nevyjde nic :(
o psoch toho dokazem narozpravat dost :), venujem sa tomu uz par rokov tak som dost v obraze, ale v inych temach je to uplne ine a nedokazem ani len zatat a vtedy vzdy stojim, a horuckovito rozmyslam co povedat a vacsinou ma nenapadne nic :(
to nevadi, ved je tu 39 stran, takze clovek si to len tak lahko nezapamata :-)
no ale tak jej ukaz ze sa s tebou da pokecat, sak to videla na vlastne oci :)
hej prepac, som na to pozabudol. viem ze si to uz spominala... no ja mam o rok viac :)
Shakti myslela know-how..... cize "vie ako"