ahojte mam dost ťažke problemy. Navštevujem psychiatra a beriem aj AD. Liečim sa na silnú Socialnu fóbiu. Ale su tu i ine veci o ktorých môj psychiater zatial nevie ale chcem mu to už povedať lebo sa prestavam ovladať. Ide o to že mam sebevražebne myšlienky dost nutkave i v tejto chvili je mi strašne zle. Nechce sa mi žit už som par krat si stala na moste za zabradlim a snažila sa skočit dôvod prečo som to neurobila je ten že vyška bola priliš mala.... Mám vybrane už aj miesto len ten den neni naplanovany ale v skratových situaciach som važne ochotna to ukončit i bez rozmýšlania. Navyše trpim ešte sebepoškodzovanim ktoré tiež neviem ovladať. Mam ruky uplne dorezane od žiletky. Naši si to nevšimli. Mam strach že ak to poviem tomu psychiatrovi tak ma da hospitalizovať. Chcem sa vas len opýtať či mate vy neaké skusenosti ako to tam chodi alebo či by som s tou hospitalizaciou mala suhlasit. Za vaš názor vopred dakujem. Odpovedou by sme mi moc pomohli dakujem ešte raz.
Hospitalizácia na psychiatrii? - vaše skusenosti alebo rady
Moja kamoska sa tiez vyhybala liekom, brala len vitaminy a nasli ju sediet na okne, ked cakala na doktora.. Potom po par mesiacoch sa priznala, ze by uz vyskocila, keby nedosli.. Ja verim v medicinu, ale takisto sa musi natrafit aj na spravneho doktora, ktory nepredpisuje lieky na kazdu chujovinu, ale ma usudok a nesnazi sa len zarobit.. Ja som takych zazila a dostali zbohom.. Ja vacsinou hladam doktorov, ktory pracuju aj s alternativnou medicinou. Napr. moja psychiatricka, ta zivala celu polhodinu, co som tam sedela, potom mi predpisala Seroxat a Xanax a zhrabla prachy, prid o tyzden.. Zdravy sposob zivota, vitaminy a pohyb urobi vela, ale niekedy aj medicina je takisto dolezita.. Keby to vsetko islo len vodou, tak to by bol zazrak
damina dakujem za rady!!!
Nencok1, Med je využívaný v prírodnej ľudovej medicíne a apiterapii, a je vynikajúcim prírodným konzervátorom. Po dobu takmer 2000 rokov bol med používaný na liečbu množstva ochorení pomocou lokálnej aplikácie. Med má antimikrobiálne a antibakteriálne vlastnosti. Ako mikrobiálny činiteľ je med ako obväz pre rany, popáleniny a kožné vredy. Redukuje zápach, opuch a zjazvenie. To je zo stranky www.lek.sk
ak ti lekar lieky predpise treba ich uživať , ja som sa tomu vyhybala a aj tak som na koniec pristupila ku liečbe . Vieš troška som čitala ako to funguje , tvoje telo produkuje hormon v nadobličkách ktorý ide do mozgu,tam sa dajako spracuje a si happy / som laik/ a my s depkami to mame pokazené, tieto lieky to obsahuju a vyrovnávaju hladinu, bohužial . Ale je to prechodné kým sa zahojí duša potom sa pomaly vysadia., Duša sa hojí najdlhšie , lebo zlomenu nohu das do sadry ale dusu použivame nonstop, vnimas vsetko , neda sa vypnut ako svetlo,ja som skusila aj bez aj s liekmi, Ako som pisala treba , lieky, terapie, pohyb a stravu a padne dobre si veriť že to je len teraz a určite si to skusil z dovodu aby si mohol sam niekedy dat radu tak isto chorým ludom , a vieru v uzdravenie :O)a troska mi tu vadi že sa urcuju diagnozi , nerobte to nie ste lekari a ak je niekto labilný lahko si to pripusti...len sa mu uskodi.
Tak som si precitala tu pravdu o vode, je to zaujimavy clanok.. Lenze je to tak, kedysi ludia zomierali na obycajnu chripku, dokym sa nevynasiel penicilin, atd.. Kazda teoria ma svoje pre a proti.. Zober si to tak, mas zapal pluc a neber lieky? Pravdepodobne zomries.. Sa mi nepaci, ze on uplne odsudzuje lieky, aj ked ich podla mna predpisuje.. Alebo je to jeden z takych doktorov, co len pisu a ziadna teoria. Ked prisla epidemia HIV, ludia zomierali rychlo a vela inych prikladov..
niejepodstatne, este chcem dodať , to že ti je zle tvoji znamy určite postrehli , tak sa netrap co si pomyslia poznam to ,mala som ten isty problem ale akonahle som sa do toho pustila a zacala si to brat ako výhodu že ja si to aspon priznam a chcem to zmenit , zrazu mi ostatný neboli doležitý, neverila by si kolký možno majú také isté stavy len su ticho, u mna sa to potvrdilo nakoniec som ku mojej psych. doporučila 4 ludi co som si myslela aký su super a pritom mali stavy len ich tajili, teraz su ok a su mi vdačný. NEBOJ SA a ak mas strach skus niečo urobit oblec sa a prejdi po vonku , ja viem nejde to ale musis sa prekonať. a hlavne o tom rozpravaj ,mne sa na terapkach uvolnilo. Zmenila som psych. lebo mi dal lieky a termin o mesiac a doma som sa trapila sama, tato mi dala terapeutku 2*do týž. teraz tam skocim raz za 2 mesiace.NEVZDAVAJ SA - ja mam onko ochorenie a aj dieta tak isto chore a zvladla som sa posunuť, verím že to dokážeš:o)
Presne ako pises tam dole. ...keby si mala ine hodnoty namiesto vizaze....
To (hodnotam, falosnym hodnotam) nas uci dnesny kapitalizmus. Kazda reklama poukazuje na zidealizovane,krasne telo. A co ostatni, obezni, postihnuti, zeny co nemaju pekne 'krivky', co s tymito ludmi? Zahubit??? Ci tie reklamy o zidealizovanom tele niesu nacisticke?
A tak, ako pises, obrat svoje hodnoty inym smerom. Obrat ich od vizaze, mody atd obrat ich k LASKE, UCTE, SEBAUCTE, POZORNOSTI VOCI INYM...
damian to je krasne co si napisal...ze nemam cakat, ale ze to mam hladat v sebe..a najst sebauctu k sebe a brat sa taku aka som, to ma uci aj pani psychologicka, niekedy mam pocit ze som mohla byt uz davno vyliecena, keby si vazim samu seba
damian ozaj co ten medik, to pomaha na jazvicky?....
inak dakujem ti za tvoje pismenka:)