Je to zdrave a trvace schudnut ked zjem za 1den 4 grahamove rožky z maslom a kakao? Schudla som už s toho 5kg ale bojim sa že ked zmenim stravu tak kila pridu spät..=(
Grahamove rožky
tiktak..zle typuješ mne bolo v aprily 18r.a ja som spomynala len tie 4grahamove rožky.TO ta sia-sia=) ona vravela že pcha do seba MILA REZY,mne sa to tiež zda chore,tak čo mam teda take noramalne jest?
myškasos to s tymi mila rezami si snad nebrala vazne a dufam ze sa teraz nezivis keksamiiii...tipujem ti tak najviac 15 rokov a v tvojom pripade sa stravuj normalne vyvazene a ziadne take voloviny ako len rozky alebo keksy :D lebo potom sa nespamatas ked prejdes na normalnu stravu
čo je tam? na tej stranke som tomu moc nechapala,je to tam nezrozumitelne napisane a tam...ved napište tuna dajaky postup,stravovaci režim kedy a čo jest,lebo stich Mila rezy no je mi stoho na rihanie už...
Totalna dezinformovanost! Len hnusny rafinovany cukor, prazdne kilojouly...len tak dalej, jo-jo efekt a nedostatok vitaminov a mineralov je zaruceny. Pekny vecer
Ja z vas nemoooozem :-D Tie 4 rozky ma dostali, a Mila to zaklincovala :-D Baby, takto sa znicite, spomalite si metabolizmus a potom budete priberat zo vsetkeho. Treba jest vyvazene, 5x denne mensie davky, a nieco sa naucit o tom, z coho sa ma strava skladat. Mne pomohla stranka -odkaz odstránený- (nie, nie je to Herbalife ani nic podobne, len su tam zrozumitelne vysvetlene zasady zdravej vyzivy). Ak nezacnete normalne jest, o par rokov si budete buchat hlavu o stenu, bo budete mat pomaly metabolizmus, choroby z podvyzivy (telo z toho rozka moc zivin nedostane) a podobne veci...
zamyslite sa nad tym co vravite, za den zjest tri mila rezy?? za den zjest 4 rozky a kakao?? kde su bielkoviny, vlaknina, vitaminy??????? to ze mila rezy su sice super ale samy tuk ti nevadi??
dokaslete si cely organizmus
chudnut sa da aj z mila rezov, aj zo zakuskov, ale pokazite si traviaci system, to proste nie je zdrave..
ty kokos a prečo? Ja som prosila o radu,o taku normalnu dietu bez jojo efektu
kokos vy nie ste normalne baby
sia-sia=) hmm??? To ako važne? fakt? to ako si jedla len 3MILA REZY? ked si ozaj schudla 4,3kila dolu za 1tyžden...ja to vyskušam tiež..zatial dik