Je to zdrave a trvace schudnut ked zjem za 1den 4 grahamove rožky z maslom a kakao? Schudla som už s toho 5kg ale bojim sa že ked zmenim stravu tak kila pridu spät..=(
Grahamove rožky
nechapes ironiu?
mackousko...a to si akoze obezny,, sak mas vahu presne podla BMI spravnu..aj chlap by mal tolko vazit ....chces schudnut 10 kil?? to chces mat 62?? ved tolko mam ja..preboha len to nie..budes uplne vychudnuty.....
To by som rad vedel co sa neda pochopit na stranke -odkaz odstránený-. Myslim ze to je jedina stranka ktora zabera, bez cvicenia a jojo-efektu. Hovorim z vlastnych skusenosti. Vyzeral som davnejsie ako tlste prasa hodne len na zabyjacku ale teraz po 2 rokoch som ako mila a hodna gorila (posilujem). Treba zmenit cely zivot (najme v stravovani a zivotosprave) a nie len ze tomu date chvilku, pretoze tak vznika jojo-efekt. Radim studujete tu stranku ako ja, sice som sa moc nudil a preto som zbieral informacie ale stalo to zato a este to stoji. ;-)
ahoj ludia,asi som obezny,mam 21rokov a 175vyšku a vahu 72kg čo mam robit aby som do buducaj jari schudol trvacich 10kil bez jojo-efektu...PROSIM-DAKUJEM
ahoj ludia,asi som obezna,mam 16rokov a 169vyšku a vahu 66kg čo mam robit aby som do buducaj jari schudla trvacich 10kil bez jojo-efektu...PROSIM-DAKUJEM
jednostranna strava vykradne totalne organizmus,preto aj ked tyzden, dva,mesiac sa mozno budete citit dobre potom pride kriza.Je naozaj naivne si mysliet ze jedenim sladkosti date organizmu dostatocnu energiu, vid oplatkove rezy.Takisto dost pochybujem ze jedenim rozkov s mliekom dostanete do tela vitaminy, mineraly, enzymy a od., takze svoje telo ochudobnujete, vykradate z vnutra.Potrebujete pestru stravu, ano zeleninu, ovocie, orechy, olivovy olej,vajicka, z mliecnych vyrobkov tak kefir, biele jogurty(pozor nie kazdy den, skor obden,neodporucam nizkotucne tie maju v sebe viac hovadin na zahustenie a ked si ho date na zeleninovy salat tak budete tam mat aj tuk ktory telo potrebuje), ryby,kto chce tak aj kuracie maso,ryza,cestoviny. Jedna z velkych chyb je vylucit absolutne tuk zo stravy, nepochybne nepotrebujete super rastlinne masla,zato olivovy olej je velmi dolezity, takisto tuk v orechoch. Na internete mozete najst vela rad a receptov ale vyhybajte sa dietam kde ludia jedia 2-3zlozky pocas celej diety.Ak budete drzat dietu mesiac a potom sa vratite k tej istej strave ako ste mali pred mesiacom je 100% predpoklad ze kila sa vratia spat.Preto malo by ist skor o trvalu upravu stravy kde prirodzene schudnete a dalej si ju aj udrzite.To vsak obnasa pohnut zadkom a zacat sa o seba starat, varit si, nakupovat, hladat recepty, pripadne sa poradit s mamou o nakupoch kedze predpokladam vacsina 'dietariek' z tejto temy zdiela domacnost s rodicmi.vela zdaru:)
nikaxxx, tak to je už lepšie ako tie rožky a keksy, a odporúčam Vám na tomto fóre mrknúť na 90 dňovú diétu.
Je to podobné ako hovoríš ty nika,
opakujú sa tam ale štyri dní, a dokonca keď máš chuť na sladké, v jeden deň si môžeš dať aj sladké. Myslím že táto diéta je úplne v pohode.
tu si ju môžete stiahnuť: www.edisk.sk
a este nieco vedeli ste ze grahamove rozky su dooost mastne? ked uz tak skor celozrnne ...
OU...To je sila jest cely den rožky či mila rezy to je blee..Ale ja mam zas inu diétu ja si myslim že ta moja je lepšia.Je rozdelena na 3DNI a opakuje sa to až do kym neschudneš a na svoju vysnivanu hmotnost.1DEN:ješ iba zeleninove ryzoto (ryža,zelenina) 2:DEN ješ iba mäso(biele s polievky kuracie) a 3:DEN ješ zeleninu ovocie samozrejme po všetky tie dni dodržuj pitny režim t.j.2-3L vody a aspon sa trošku aj hyb..napr.(brušaky,drepy..atd) Ja si myslim že je to oki diéta...čo VY na to?????
-odkaz odstránený- . Skus si nieco nastudovat sama, nikto ti nemoze cely zivot diktovat, co a kedy jest... V tomto odkaze je to vysvetlene dost jasne, a nie je od veci otvorit si na tej stranke aj ine podsekcie :)