s priatelkou sme sa vcera rozisli uz asi X krat. Teraz pre zmenu koli jej meninam. Bolo mi doobeda zle a nebol som s nom. Isiel som jej kupit darcek a ze vecer jej ho dam,ale ona si mysli,ze som ju oklamal a nic mi nebolo. Nechce ma ani vidiet,nezdviha mi telefon,nereaguje na sms..... Vraj za vsetko mozem ja,ale ona trpi maniodepresiou a vidi vzdz chybu vo mne.Neviem co mam robit. Mam ju nehat tak a prejde ju to. MOOOOOC mi na nej zalezi a nechcem ju stratit.
ROZCHOD
svoju tému hľadáš tak, že klikneš na "späť na zoznam tém" a tam si ju vždy nájdeš na niektorej zo stránok
ustrážiť znamená, že tam aj sama čosi napíšeš, len aby téma bola videná, ak by do nej teraz nikto neprispel, tak sa bude posúvať, si všimni, keď stlačíš "späť na zoznam tém" že sú tam napísané časy posledného prispeného odkazu ku každej téme a čím je ten posledný odkaz starší, tým musíš tému hľadať na vzdialenejšej stránke, čísla stránok sú na spodku
Katty19,hm a ako si mam tu temu ustrazit ,prepac asi som nechapava ,,,tie odkazi asi ze?Na tejto stranke som este nebola...dakujem TI..
pre oblast ako nadobudnut znovu dvoveru?Brali sme sa prilis mlady..ked muz ktory vas miluje a da vam modre z neba vam oznami ze musi podvadzat ze zato nemoze a ze to je podobne ako u alkoholika ktory sa rano zobudi a je mu zle co vlasne spravl...
tak, teraz si tú tému ustráž, držím palce, veľa šťastia!
ja som z BA-Vrakuna,si zlata to je super napad je vela zien co by potrebovalo takuto pomoc ako ja,len mne toto pisanie na PC moc nejde,,,ucim sa este stale...si poklad
pehana, ty si zkadiaľ? môžme založiť tému, "hľadám dobrého psychiatra pre oblasť ......"
DIk...
nepoznám "i", no:)
no? možno podvedome cítiš, že predsa za určité veci nemôže, 16 rokov je dosť pre zdravého človeka, pre chorého až príliš; psychiatri vedia byť úžasní, žiadne predsudky, čím skôr sa od nich oslobodíš, tým rýchlejšie sa môže vaša situácia poriešiť
pehana, ak on súhlasí s návštevou psychiatra tak je to výborné, samozrejme, kým si človek získa vzťah s takýmto odborníkom, chvíľu to potrvá, ale časom sa stáva psychiater s pacientom priateľom