Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ROZCHOD

Príspevok v téme: ROZCHOD
vitamins

s priatelkou sme sa vcera rozisli uz asi X krat. Teraz pre zmenu koli jej meninam. Bolo mi doobeda zle a nebol som s nom. Isiel som jej kupit darcek a ze vecer jej ho dam,ale ona si mysli,ze som ju oklamal a nic mi nebolo. Nechce ma ani vidiet,nezdviha mi telefon,nereaguje na sms..... Vraj za vsetko mozem ja,ale ona trpi maniodepresiou a vidi vzdz chybu vo mne.Neviem co mam robit. Mam ju nehat tak a prejde ju to. MOOOOOC mi na nej zalezi a nechcem ju stratit.

dino

nechala ma pritelka vraj ma uz nemiluje boli sme 2 roky spolu a opustila ma. neviem sa stym vyrovnat strasne ju milujem planoval a predstavoval som si s nou buducnost a je velmi tazke na to vsetko zabudnut. nikdy sa s tym nevyrovnam stale na nu myslim a dufam ze ma niekedy zacne zas milovat.

vitamins

ahoj Robo,Shakti....,neviem kedy ma to prejde,stale som z toho na nervy. Asi by som mal ist aj ja lekarovi. Nie nebola to moja prva,len sa s tym nedokazem vyrovnat. Bral som ju aj malu ako sucast mojho zivota. Vsetky veci som dal prec,cislo som vymazal,ale spomienok sa nedokazem zbavit,ti nam nikto nikdy neyoberie.

SHAKTI

tak neviem co si teraz myslel-uz aj to vyklop!! :-DD ale nie tu..z coho nic nie je?? hm?
viete clovek si svoju hodnotu uvedomi az vtedy ked nam ju niekto ukaze..aj vitaminik si uvedomi,ked spozna niekoho uplne odlisneho a porovna..a vtedy si uvedomi,boze preco som ju ja vlastne miloval??
to som mala na mysli,robo! :-)

robo:)))))

SHAKTI... teda to nemyslis vazne... ja som to vedel uz aj pred tym... jo a ak narazas na jednu vec, nic z toho nie je:)) ale myslim si to stale:))

robo:)))))

V prvom rade by si ty sam mal mat v hlave zrovnane co chces. Neda sa jeden den chcet zabudnut a na druhy ju chcet spat. Sakra sak sa pozri co vsetko ti spravila!!! Ja na tvojom mieste nemam ani chut sa o tom bavit, nie este skusat to nejako dat do kopy. Co to bola tvoja prva? Neblbni, nestoji za to... zacni pozerat okolo seba... su lepsie...