Ahoj baby,podobny problem som mala aj ja.Od 18rokov som chodila po endokrynologoch,samozrejme nenašli žiadem hormonalny problem,tak ma poslali na lekarsku kozmetiku,elektrickou ihlou som sa zbavila chlpov na hornej pere,brade,v dekolte aj na bradavkach-znie to hrozne ale až tak to nebolí-sučasne som brala a stale uživam antikoncepciu Diane.Nohy a podbruško som riesila voskom,chlpov bolo menej a nie su take cierne ani tvrde.Po pôrode sa to trochu zhoršilo ale Diene zase zabralo a obmedzilo rast chlpov.Teraz som našla v BA zdravotnicke centrum EUROMEDIX,kde robia laserove odstrańovanie chlpov-IPL-do leta za polovičné ceny a treba to zopakovať asi 4x.Mam za sebou prvé kolo a super,chlpov viditelne ubuda a nezbankrotovala som!!!PS:mam 30r, super chlapa a nikdy mu moje chlpale nevadili,podla neho robim z komara somara,a naviac super syna,ma 5r a občas zahlasi:mami mas pichlave nohy,tak ho vybozkavam a je to.Aj vystrihy nosim,ludom skor vadili modriny po el.ihle ako chlp ktory si nevšimali.Baby hlavu hore,všetky sme krásne!