Ahojte. Mam 25 a problem so zacinajucimi ocnymi vraskami.Mate niejaky typ?
Ocne vrasky. Co s nimi?
Ja som už od cca od 20 rokov začala užívať kolagén, mám konkrétne Vital proteins a som veľmi spokojná. Po očami si aj často robím masáže kameňom guasha :)
ja teraz skusam balik produktov od sunday natural, druhy mesiac a plet je taka rozjesnenejsia, zdravsia, mam to od vitariana,obsahuje toto
SPERMIDÍN - Extrakt z pšeničných klíčkov 3 mg spermidínu
Resveratrol - liposomálny
Vitamín D3 + K2 MK7 20 000 IU + 200 µg All-Trans
Vyskusaj ocne a pletove serum iuvenio, je vyborne. Mozes si aj vzorku najskor kupit a uvidis. Da sa objednat na www.iuvenio.com
Pravidelne pouzivaj ocne serum a krem, to ti pomoze.
vyskusaj kozmetiku od iuvenio www.iuvenio.com
vyskusaj nejaky krem
skusala si nejake antiage kremy?
chce to dobrý očný krem na vrasky, alebo ešte možeš skusit očne masky, na okolie oči. Su velmi dobre a osviežia očne okolie.
Proti vráskam sa ťažko bojuje. Kľúčivá je každodenná masáž aby sa tá oblasť s vráskami prekrvila. Pri masáži použi nejaký čo najlepší krém. Dobré je podporiť odstránenie vrások z vnútra. Už dnes sú na to lieky. Kukni na príklad liek Impreskin ktorý je voľnopredajný. Dá sa to kúpiť tu: track.impreskin.com je to naozaj bohovská vec. Dva týždne a výsledok je perfektný.
mne pomohla kura timewise značky mary kay z notina - používala som čistiaci krém, serum, denny a nocny krem a to pomohlo