Ahojte,mam znamienko na cele, ktore sa mi moc nepozdava, lebo ma v minulosti bolelo a doktorka mi doporucila vybratie..Chcela som pockat az do zimnych mesiacov, lebo sa mi zda ze sa mi nejako zapalilo alebo co..Tak by som si ho chcela cim skor dat vybrat ale mam strach.Ako to presne prebieha?Umrtvia mi ho?To mi pichnu injekciu do cela ci ako?Kolko to odstranovanie asi trva?Ja ho mam ako mini spendlikova hlavicka..A za kolko sa vyberaju stehy?Boli vyberanie znamienka a stehov?A to mi tiez aj pri vyberani stehoch umrtvia?Viem ze mam vela otazok, ale mam z toho nervy..Diky moc za rady a skusenosti
Odstranenie znamienka, aky je postup?
awoojte,som weelmi nestasna lebo som posypana materinskymi znamienkami,na tvari ich mam cca 20 sice su mensie nooo nejdu zakryt a tak,citaala som ze niekomu ostanu jazvy niekomu nie,kolko sa éplati na norm. klnike??welmi to chcem dat prec no nwm ci mi kozna dovoli ked su zdrave?pls pomozte diiki moc
baby ja som isla na plasticku chirurgiu do TT prave kvoli tomu aby som nemala jazvy... a mam ich tusim horsie ako hocikto iny. Je sice pravda ze som ich mala velke, ale aj tak. Uz mam dost jaziev, teraz som premyslala nad odstranenim tekutym dusikom. Mate niekto skusenosti? Daju sa odstranit aj vacsie znamienka?
mam materské znamienko a chcel by som si ho dať vybrať ale doktorka mi povedala ze nie lebo je zdravé . chcel by som ho dať von hlavne z estetického hladiska .. ostane mi velké jazva ? porate mi
Neboj iba ti to lokalne umrtvia, vyrezu a zasiju. Nebudes to citit a nebude ta to potom nejak extra boliet mna to nebolelo vobec ale mala som mensie znamienko.Ale bat sa nemusis.
nemusis sa bat tej injekcie, ja som dost velka citlivka co sa tyka takychto veci a zvladala som to v pohode, vyberali mi raz znamienko a dva krat mi robili chirurgicke zakroky a dalo sa to v pohode zvladnut, urcite je to prijemnejsie ako napr. take bratie krvy
aj mne vyberali znamienko na tvari.....a t ainjekcia.....trochu stipe........inac nic viac........drzim palce..mna rezali pred 2 mesiacami
Ahojte , prosim vas v Utorok ma caka odstranenie znamienok na chrbte .. nebojim sa vyrezavania ale tej Injekcie... boli to velmi alebo sa to da prezit dakujem