čawte ľudia, viem že vám už asi leziem na nervy, ale včera som si bola dať predpísať AD. Predpísala mi CITALEC, Lexaurin a Calmaben. Máte niekto skúsenosti s Citalecom? Díky
Zase ďalšia téma o antidepresívach
mamca..tym jajaj si oslovila mna,ci to si len tak jajajkas?=DDDD
Jajaj,keby štatistika fungovala pre každého,všetci sme pekní,zdraví,mladí a..rovnakí. A ja by som každému kupovala miňonky,aby zabudol na hádky (podľa reklamy) :DDD
verim,ze to zvladnes,ak ces urciteee.ja som prisla na to co na mna zle posobi,niektori ludia vnimaju niektore veci citlivejsie.napr.pocasie alebo problemy inych a ja som ten pripad,ale pracujem uz dlhsie na sebe a sa mi dari=Daj tebe sa bude uvidis...aano,pocasie pocasie,podme fuukat vsetci na oblohu nech rozozenieme mraky=DDDDD
Tish,nenechaj sa znechutiť,máš veľmi rozumný postoj k svojej liečbe a oceňujem,ako to zvládaš.
a este nieco..kto nezazije,nepochopi aky je to pocit pri depresii...umierat zaziva...ale aj tak treba bojovat,da sa vyhrat,nielen lieky su dolezite,ale aj to aby clovek,ked mu zaberu,sa snazil aj sam aby myslel apozitivne,mal okolo seba pozitivnych ludi,venoval sa tomu co ho tesi...poddavat sa?nikdy
mne uz vela krat pomohli a velmi pomaha psychoterapia, sice teraz citim zhorsenie, jednak pocasim a jednak ze znova musim prezivat niektore veci a priciny ktorych sa musim zbavit a verim, ze uz to konecne dotiahnem do zdraveho konca :)
prepac nevsimla som si...ja beriem asentru a sulpirid belupo,mne pomohli uz po druhykrat.pomahaju ti lieky,ako sa citis?toto pocasie nam neprospieva,ale treba sa snazit aj tak mysliet pozitivne=D
dada uz som to pisala, velaxin, rudotel a hypnogen
tish..a ake lieciky beries?
ja sa neodvolavam na ziadne vyskumy, ktore niekto urobil ale na to co som prezila a co prezivam. depresia nie je ze je mi smutno lebo vonku prsi, ze sa mi nieco nepodarilo, ze ma nechal frajer...alebo co vsetko tam zvyknu zahrnat. ale nemienim sa opakovat.