čawte ľudia, viem že vám už asi leziem na nervy, ale včera som si bola dať predpísať AD. Predpísala mi CITALEC, Lexaurin a Calmaben. Máte niekto skúsenosti s Citalecom? Díky
Zase ďalšia téma o antidepresívach
ja inak strasne rada chodim v dazdi a po mlackach :D
Jaja,s tými myšlienkami-súhlasím... Inak je to ten najlepší bumerang,čím ďalej ich hodíš,tým razantnejšie sa vrátia.
jaja, presne toto sa teraz ucim, NEPOTLACAT, preto sa mi trosku pohorsilo ale viem, ze ma to zase posunie vpred a posilni :)
a co s tym pocasim?? ja by som sa mu vysmiala hahahaha ty ma teda neroztoto...hadzes :D
jajaj,tak dobre ked si len jajkala=DDDDto by si pre nas spravila,odhnala oblaky,jeeeeeeej nasa mamca=DDAk ich rozozenies pojdeme von s tebou,budes nas mat na krku=DDD
Hihi,to som jajkala...Taký povzdych nad štatistikou...Kým opíše,čo a v akých percentách sa deje,príroda si už zmení počty podľa svojho...Koťuha.
Idem von.Je tu nádej,že keď ma oblaky zbadajú,zdrhnú samé aj bez fúkania...:DDD
minonky mnaaam kto ma ponukne?nechjate omrvinku=DDDDD
meteosenzitivna som aj ja,ved to,s tym nic nenarobime,jedine to fuuuuuuuukanie moze pomoct=DDDDDDDVies,ale ja ani nevycitam nikomu kto to nezazil,ze to nechape,to sa ani neda....nech je rad....ten smutok,ktory ti ovija srdce a telo zvnutra sa neda vysvetlit,smutok,ktory ta uplne paralyzuje....a spomienky,ktore sa ti premietaju ako film....to nie je nieco konkretne....ale ja ti verim moja,ale to prejde.a este ti nieco poradim...odkedy mi toto poradila psychiatricka,je mi omnoho lepsie,vlastne mi je super=Dtie myslienky ani spomienky nepotlacaj,nechaj ich volne prechadzat hlavou,aj ked ta nachvilku pohltia,postupne to prejde,ale nepotlacaj..lebo potlacene sa chova ako pruzina..neubera,ale naopak nabera na sile...je to jedna z veci kde som robila chybu,ale nastastie uz nerobim=D
smotanove minonky mnaaaaaaam :))) ja rada aj bez hadky :))
mamca, jaja dakujem.
mna to neodradza, len vies je tazke vysvetlit niekomu pocity ktore ani nevies opisat, ze v sebe nosis traumy za ktore nemozes a ktorych sa musis zbavit, lebo neprezijes a robis co mozes aby to tak nebolo a ako padas na hubu, ako sa snazis stale zacinat odznova, berie to strasne vela energie a casu. okrem toho som strasne meteosenzitivna co je riadna ostara :)
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukam!!! :))
a este ta doplnim mamca....rovnaki a nudniii=D