čawte ľudia, viem že vám už asi leziem na nervy, ale včera som si bola dať predpísať AD. Predpísala mi CITALEC, Lexaurin a Calmaben. Máte niekto skúsenosti s Citalecom? Díky
Zase ďalšia téma o antidepresívach
a mozme ist zladene a ladne
=DDDDDDDvidis aku to ma vyhodu?este,ze sme na to prisli=DDDDDA ja si prosim cerveny prsiplast so zltymi srdieckami,aby som ladila s tvojim prsiplastom=DDDDD
mamca drzime aj vdaka takym srdieckam ako si ty:)
vies my mozme, mame na to papier :D :D :D
ahoj mamca,uzi si to santenie vonku=D
len si musim zabestelovat nejky zlty prsiplast s kacickami a ruzove gumaciky a mozeme vyrazit :D
no man konkretne omracili a hodili na zem pod okno=DDDDDale uz davno som odtial prec=DDPmlacky juchuuuuu=DDDEste si niekto pomysli,ze fakt sme pod vplyvom liekov,ze sa z mlacok vytesujeme=DDDNo a co.aka depka?nepozname=DDD
mamca a este ta aj omracia, obuchaju a tresnu o zem ale ved ake pozicaj take vrat, oplieskam ich ja ;)
vidiiiis,takze viem o com hovoris,sme na jednej vlne=DIdeme surfovat?=DDDAspon si zdravo zacvicime a odreagujeme sa=DDDDano,nepotlacat presne takk,aj mne sa pohorsilo aj z toho,ze som potlacala myslienky, aj z toho,ze som si prilis pripustala niektore veci..a to sa budem snazit odstranit,zatial mi to sice ide len s liekmi,ale dufam,ze pojdem aj bez liekov.dlho som totiz bola na zakladnej davke a bolo mi fayn,teraz som sice na zvysenej,ale verim,ze sa to zlepsi a aj tebe moja si pis=DA tebe sa nejake konkretne spomienky vynaraju ci jedno cez druhe?preeeesne tak,smiech je pre nas najlepsi lekar=DDPocasie moje,mam ta rado take ake si=DDDDVed sa vravi predsa,ze dazd je romanticky=DD
A už naozaj idem,nech sa to tam vonku prevetrá...Držte sa :)))))))))))))))