pomaha antikoncepcia LAURINA proti akne???

narcissa

No milé dievčatá, ktoré ste brali Diane 35 a boli ste s ňou spokojné blahoželám! Ja som toľko šťastia nemala...brala som ju 1rok a pribrala som za prve dva týždne 15 kg z ktorých sa mi za 2 roky podarilo dať dole 5 :-/ prsia mi narástli z A-čok na C-čka...

connie22

zdravim.kcem sa spytat ze ked kcem prestat uzivat HAK ci to mam povedat doktorovi teraz abo staci az na prehliadke..a bude to mat nejaky negat.vplyv?lebo ja to berem hlavne na plet(chloe)a dost sa mi zlepsila...neviete ci sa zhorsi??dakujem:)

sisi-žýáí

jaja, tie dni v tyzdni su tam len preto aby si sa nemylila a nemala vypadky typu, zobrala som dnes tabletku? takze v principe ams pravdu ale nieje to dolezite ktorou zacnes (zalezi iba na farbe), len si potom musis pamatat ci si uz tabletku dany den zobrala alebo nie..

123tinusa

tiez beriem laurinu...zatial som vzala 4tu tabletku tak uvidime ako to namna zaposobi....
citala som vela veci o nej na nete tak dufam ze to bude fajn...vraj potom narastu prsia a moze sa pribrat ale nie vela....tak dufam ze som si vybrala spravne:)

pupalo

Ahojte, ja beriem Chloe uz takmer druhy mesiac a vazne sa nemam naco stazovat. Zabera tam kde ma, problemy s pletou som nikdy nemala ale bola som nadmerne ochlpena a postupne vidim ako sa mi chlpy na rukach redukuju. Nespinila som vobec, a pribrala som 3-4 kila co je normalne. To sa casom da zhodit tak sa baby nebojte!

RNG

Spominany zinerit obsahuje antibiotikum erytromycin a velku davku zinku vo forme octanu zinocnateho=zinc acetat.
Tento je hlavna zlozka tlmiaca vytvarania vyluckov seba(sebum), ktore pri zapchati porov vytvaraju akne.
Erytromycin len ciastocne zabranuje bakterialnej nakaze(zapaleniu) akni.
Doplnanie stravy zinkom ma podobne ucinky. Zinok ma mnoho inych uloh v tele, napr podporuje imunitu.
Hladajte na Google.sk pod
doplnky, zinc for acne

lucka

Ahojte!už asi rok užívam Diane35.som s nou velmi spokojna,ale dozvedela som sa o Chloe.zaujimalo by ma či je to naozaj to iste a pomaha aj proti akne,lebo s tým mam velké problémy.a chcela by som Chloe aj preto že je podstatne lacnejsia..poradte.dakujem

zuzanah

Ahojte,
ja som Laurinu brala styri roky, nepribrala som nic, dokonca som na zaciatku schudla, plet mi vzdy vsetci zavideli (aj ked problem s akne som nikdy nemala)...teraz som tabletky na mesiac vysadila, aby som si ukludnila pecen a zacat mam s Chloe. Viete mi povedat, co stoja tieto tabletky?
Dakujem