Je podla vas zahybanie aj to ked si baba dopisuje s inymi chlapmi cez chat, aj s nimi flirtuje, alebo sex.ukaja? Ale v zivote sa s nimi nestretne a prizna sa im ze ma dlhorocny vztah, posle aj fotku......nic viac. Svojho partnera vsak miluje, toto ma iba ako spestrenie aj ich vzajomneho sex. zivota
Som neverna??
na to si musis odpovedat sama. ak by tvoj partner robil to co ty, bola by to podla teba nevera?
neviem ci je to o milovani,lebo ked niekoho milujem nepotrebujem si spestrovat zivot pisanim moj nazor asi to nie je take milovanie asi ti nestaci jeho laska asi jej je malo alebo sa znudila a nie je to uz ako ma byt
Je pravda ze som to napisala velmi strucne a skutocnost je mozno ina. Mala som tazke detstvo, ten chlap mi ukazal co je to laska a ze zivot moze byt krasny a zmyslplny. Milujem ho a nikdy by som ho nepodviedla....koncim, dobru noc
ja ti nemusim nic hovorit,precitaj si zadanie svojej temy..
clovek sa iba nad pravdou rozculuje..
Moja zlata ty nic o mne nevies tak mi nehovor o tom ci si vazim lasku alebo nie, staraj sa o vlastnu rit!!!! Si zatrpknuta tak rob s tym nieco .Pa
Nevazis si lasku..a prepac to nas s lilith chladnymi nenechava...
O.k. koncim s touto temou...nema to zmysel bohuzial aj s takymto niecim sa musi ratat. A zevraj "slobodna komunikacia"
NENAVIST K CLOVEKU AKO TAKEMU???
Ty uz nevies co trepes!!
Nenavazaj sa do lilith!
ak si spokojna so svojim zivotom a svojou laskou,opacny nazor ta nemoze rozhadzat.
Kazdy ma pravo na svoj nazor..ty nevies co je to laska..ale raz pochopis..
Ja som nevyjadrila svoj nazor na vlastnu temu, len som polozila otazku ak si este nepostrehla. Ja si velmi rada vypocujem vase nazory ale specialne z tvojich citim nenavist k cloveku "ako takemu".