Je podla vas zahybanie aj to ked si baba dopisuje s inymi chlapmi cez chat, aj s nimi flirtuje, alebo sex.ukaja? Ale v zivote sa s nimi nestretne a prizna sa im ze ma dlhorocny vztah, posle aj fotku......nic viac. Svojho partnera vsak miluje, toto ma iba ako spestrenie aj ich vzajomneho sex. zivota
Som neverna??
uprimne? je mi srdecne jedno, ci pises v prvej alebo tretej osobe..ale aj to nieco znaci
envy?? Nemas to jedno...meni to tvoj postoj, ci som to ja alebo nie? Aj tak sa my dve osobne nepozname. Ale dik za nazor...
pozri, ako by si sa citila, keby si zistila, ze toto iste robi aj tvoj priatel? asi by ta to nepotesilo...a asi nemas az take ciste svedomie, ked pises sem a pytas sa na nazor inych..
noo podla mna to nie je nic strasne, pokial ho nepodvazas je to fajn,, ako hovoris je to tak na spestrenie, ale noo tisic ludi tisic chuti podla mna by si sa mala spytat co na to tvoj chalan tak nejako ze moja jedna znama.....
a preco o sebe pises v tretej osobe?
Neukaja sa doslova, su to len sex. slovne hradky....nic vazne. S priatelom su spolu 7 rokov, miluje a vazi si ho. A vlastne im to spestrilo sex. zivot.
nie je to voci tomu partnerovi fer..ja svojho priatela milujem, pisem si maximalne tak s kamaratmi, ktorych osobne poznam. NIKDY by som neflirtovala, neposielala svoje fotky ci sa nebodaj sex. ukajala , preboha..nie som nabozensky zalozena ani puritanka ale podla mna TO JE NEVERA..sorry
pls