Je podla vas zahybanie aj to ked si baba dopisuje s inymi chlapmi cez chat, aj s nimi flirtuje, alebo sex.ukaja? Ale v zivote sa s nimi nestretne a prizna sa im ze ma dlhorocny vztah, posle aj fotku......nic viac. Svojho partnera vsak miluje, toto ma iba ako spestrenie aj ich vzajomneho sex. zivota
Som neverna??
lilith nema to cenu..
Preco tebe sliepky pomahaju riesit tvoje depky? Asi ano, ked si jednou z nich :-))
To ty nechapes ludi okolo seba lilith. Len sirit dusnu atmosferu, co tak byt trochu benevolentnejsia k ludom a nie kazdeho sudit a odsudzovat? Sme len ludia
SHAKTI, ako by som s nim mohla zit dlhych 7 rokov keby som ho nelubila? Nie sme manzelia ani nemame ziadne zavazky, cely zivot si budujeme spolu a sami. Ja si nepotrebujem zvysovat ego , bola to len nevinna hra. Moj chlap mi zvysuje sebavedomie, nie som odkazana na taketo "somariny"
lilith ty vies o com pises, pravdepodobne z vlastnej skusenosti:-))
ak by si prezivala skutocnu lasku a vsetko by bolo ok-nepotrebovala by si si zvysovat svoje ego na chate s cudzimi chlapmi...
Prepac, taketo frazy maju daleko od realneho zivota. Ja viem co je to laska na cely zivot. Nepisem o nej, lebo ju skutocne aj prezivam :-))