Som tehotná - poraďte

Príspevok v téme: Som tehotná - poraďte
bubu5

ahojte ludkovia...mam 22 rokov a som tehotna...na prvy pohlad to nevyzera az tak zle a ani som si nemyslela ze to az take zle moze byt ale je...ked som to oznamila priatelovi bol sklamany lebo si mysli z e dietatko nemoze financne zabezpecit a vraj na to ani nie je pripraveny...takze kazdy den je starsne smutny, pomaly ani nekomunikujeme ale viem ze a lubi lebo nemoze odo mne odist ani na hodinku...stale odide z domu. povozi sa na aute a yz aj je naspat, objima ma...nasledujuci den rano je opat smutny a opat nekomunikujeme...takto to bezi uz druhy tyzden...nechce aby som mala dietatko teraz, tvrdi ze o 2 roky to bude ovela lepsiea bude sa mu aj tesit...ja si to ale nedam vziat...srdce mi to nedovoli,.ao si ho mame ziskat?myslite ze to bude casom lepsie?mam obavy ze pre to sa nas vztah skonci...velmi sa trapim...prosim co si o tom myslite?dakujem vam

lenka84

Ahojte baby!dnes patrim medzi najstastnejsich ludi na svete akurat som sa dozvedela od doktora ze cakam babo.po 4 mesiacoch snazenia,som taka stastna!!!!!

lenulienka_3

Ahoj bubu5.dietatko je nadherna vec!v ziadnom pripade si ho nedal prec ked ty nechces!!!mas to dost odveci ked on to babo moc nechce.aj ja som takto dopadla...mam 21,rocneho syna a som rozvedena.tiez takto isto reagoval moj,potom sa s tym zmieril ako tak,ale behal po diskotekach a podvadzal...ked sa narodil maly chvilku sa tesil ale potom mu zacal ublizovat a to som uz nezvladala...nehovorim,ze musis dopadnut takto isto ale ked sa ti bude zda ze to nieje tak akoby to malo byt netrap sa,lebo niesi uz sama a ten zazrak co je v tebe to vsetko vie ale aj citi!daj tomu cas a uvidis sama ako to dopadne.v kazdom pripade ti drzim palce a nenechaj so sebou kyvat!

mmirka

Jéééj, bubu, tak to som rada, že to takto dopadlo. Akurát som ti chcela písať, že ak ťa má rád, tak ho to prejde a zvykne si na tú myšlienku, že už budete traja...Potešilo ma to!

ivik30

age44 to je pravda. Preto si netreba chystat prekvapenia, ale planovat:) My by sme boli tiez v soku z takeho dacoho, preto si cez plodne dni dopriavame vylucne oral a cez maximalne neplodne (pred a po menzes) prerusovak...

marketta

ahoj bubu5.skus byt teda stastna aj za neho.rozhodla si sa spravne,že si dietatko nechas.ja v tvojom veku už som mala 2r.dcerenku a zvladla som to!neboj akonahle začnu prve pohyby v brusku a das mu pocitit ten krasny plod vasej lasky ktory cakate,prejde ho to,že ho teraz nechce a laska knemu bude silnejsia.teraz su to asi prve mesiace,že?ako bude rast tvoje brusko,bude rast a vznikat aj jeho laska,som si vtom ista a akonahle sa to babetko narodi,bude si nadavat aky bol hlupi a povie vam obom prepač.viem,že to teraz vyzera ako nejaky roman,ale su to dokazane veci a určite niesom sama kto tomu rozumie a kto to zažil.hlavne bud teraz silna a vydz to prosim ta.vsetko sa da zvladnut a vydrzat,len treba chciet.vela stastia.PS:skus ho zobrat ku gyn.ked ti budu robit ultrazvuk a nech si spolu stebou vypočuje tlkot srdiečka,aj to možno zaberie a skorej si uvedomi čo vlastne vtebe ma!!!!

alinka

Niekedy chcu veci cas uzasne ze sa to tak pekne zacalo..nechcem povedat skoncilo:).Prajem dobry porod aj vela zdravia vam vsetkym.