Rast penisu

technécium

trošku som bol zaneprázdnený, lebo pri tom meraní som ešte vyskúšal platnosť mechaniky-funguje,kľúč môže byť aj trochu menší, v núdzi však pomôže aj šperhák, ksl koľko máš rokov ak môžem

ksl

Nemáš celkom pravdu.Mne osobne sa stalo,že chlapík bol naozaj fajn,pekný,milý,rozumeli sme si,iskrilo to medzi nami,ale keď došlo na "to",tak darmo mal aj techniku,jednoducho mi chýbal ten objem.A to naozaj nemám medzi nohami garáž a ani sme neboli neskúsený...Už sa budem opakovať, ale je to ako so zámkom a kľúčom,musia sa nejako nájsť dve vhodné veľkosti, aby to bolo ok

wowo1

nepoznam chlapa co ma kratky kokos.{t oje sranda..pretvarka spolocnosti//.ale ked sa to povie latinsky ze akoze penis je to slune,zaujmava je ta slovenstina ci latina,,ci komercne slovenske vyjadrovanie],a je vobec slusne mat dlhy peeeeeeeeeeeee nis?15-ci 16 priemer..
,,,ide o to ci vies urobit zene orgazmus,,a ako a ako dlho a ako pekne a co jej das po psychologickej stranke,,,ale to ti asi moc nehovori,alebo hovori ,ale menej ako ruja,,,
a
mozes ho mat aj metrovy..CO MAS V HLAVE A SRDCI?asi ten koko,,,,,,,,,,,,teda po slusnacky penis

ksl

Nie,priateľa nemám.Ale mám iný problém - nemôžem veľmi otvárať ústa,vyskakuje mi sánka v obidvoch kĺboch.Asi to bude značný problém,že? A ešte mám pocit,že budem ohodne staršia... No ale tiež je pravda, že na starej .... sa dobre cvičí..

technécium

aha ono sa to meria keď je erekcia, teda zasa nejaký nárast, len teraz si mi dala chrobáka do hlavy to aby som si našiel priateľku, ktorá nemá mandle

ksl

Ty sa máš...Takže hovoríš,že keď máš erekciu,tak je akurát do ruky a po pravú a ľavú mandľu? Nie je ti ľúto ostatných?

technécium

zistil som že americké cóly sú kapánek kratšie takže nové meranie á modré svetlo má kratšiu vlnovú dĺžku odteraz sa milujem len pri modrom osvetlení, tu píšu že chyba merania môže byť až 2 %, po zvážení týchto faktov mám vlastne veľkého vtáka