Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rast penisu

technécium

až doteraz som uznával metrický systém, ale prejdem asi na cóly, počkaj on má 1,2,3, 3 aj štvrť, 3 aj pol a sakra dosť- je moc kľudný tvári sa, že sa ho to netýka, ako ho postaviť

ksl

Si dobrý. Raz darmo. Ale zabudol si sa pochváliť svojim rozmerom, veď o tom to tu bolo,že kto má akého a či je to v norme, a čičo?

technécium

ja oponujem len dotiaľ kým v tom nemám jasno, moje argumenty sú však presvedčivé- niekedy presvedčia aj mňa, to sa chválim

ksl

Počúvaj,ty asi patríš k tým typom,čo furt musia oponovať...Ale tvoje názory sa mi páčia a to aj v iných témach. Mám nejaké osobné problémy a normálne si ma pobavil a vylepšil mi deň (resp.noc). Dík

ksl

Nesprávne si ma pochopil.Máš pravdu,ale môže mať šťastie a vytasí 5cm na 4,5 cm dieru a bude king.Ale pri 10cm diere mu nepômože ani Slovenské Národné...Ale inak si ma pobavil

technécium

však tvrdíš, že s malým gašparkom sa nedajú robiť divy, potom, že je to nepodstatné, a pokus omyl- keď vytasí 5 cm hovado z gatí tak to bude vždy omyl

ksl

Tak je jasné,že nie takto,ale normálne, metódou pokusu a omylu,ako vždy keď ideš s niekým do postele.Len nech sa dotyčný netrápi nad rozmerom,lebo je to nepodstatné