Mam 16 rokov a penis dlhy 14-15 cm (pri erekcii).Zaujimalo by ma ,ci mi este narastie viac,a ked ano ,tak o kolko asi resp. od coho to zavisi .
Rast penisu
až doteraz som uznával metrický systém, ale prejdem asi na cóly, počkaj on má 1,2,3, 3 aj štvrť, 3 aj pol a sakra dosť- je moc kľudný tvári sa, že sa ho to netýka, ako ho postaviť
Si dobrý. Raz darmo. Ale zabudol si sa pochváliť svojim rozmerom, veď o tom to tu bolo,že kto má akého a či je to v norme, a čičo?
ja oponujem len dotiaľ kým v tom nemám jasno, moje argumenty sú však presvedčivé- niekedy presvedčia aj mňa, to sa chválim
Počúvaj,ty asi patríš k tým typom,čo furt musia oponovať...Ale tvoje názory sa mi páčia a to aj v iných témach. Mám nejaké osobné problémy a normálne si ma pobavil a vylepšil mi deň (resp.noc). Dík
ale tam ho prijmú za starešinu až po 20 rokoch a to zabudne aj na čo ho má
No vidíš, keď sa chce, tak sa dá... Nebude míňať prachy na ženské tu - našetrí na Nový Zéland...
hej rozumiem, ale kde si nájde 4,5 cm dieru okrem nového zélandu u pigmejov
Nesprávne si ma pochopil.Máš pravdu,ale môže mať šťastie a vytasí 5cm na 4,5 cm dieru a bude king.Ale pri 10cm diere mu nepômože ani Slovenské Národné...Ale inak si ma pobavil
však tvrdíš, že s malým gašparkom sa nedajú robiť divy, potom, že je to nepodstatné, a pokus omyl- keď vytasí 5 cm hovado z gatí tak to bude vždy omyl
Tak je jasné,že nie takto,ale normálne, metódou pokusu a omylu,ako vždy keď ideš s niekým do postele.Len nech sa dotyčný netrápi nad rozmerom,lebo je to nepodstatné