Mam 16 rokov a penis dlhy 14-15 cm (pri erekcii).Zaujimalo by ma ,ci mi este narastie viac,a ked ano ,tak o kolko asi resp. od coho to zavisi .
Rast penisu
hej, dobrý deň slečna akú máte veľkosť vagíny, lebo ja mám malého a hľadám pre neho niečo na schovanie ale tak akurát, no ak si takto niekoho zoženieš potom klobúk dolu
Je jedno aký je veľký,pretože aj vagíny sú rôzne veľké, stačí ak si potom nájdeš takú primerane veľkú.Je zbytočné sa merať alebo porovnávať. A tiež nie je pravda, že aj s malým Gašparkom sa dá zahrať veľké divadlo...Keď sa stretne malý vták s veľkou dierou,tak nepomôže vôbec nič a platí to aj naopak. Skôr už záleží na hrúbke ako na dĺžke,lebo žena má najcitlivejšie práve okolie vchodu.
cital som si prve 3 komentare +- ale.. penis mas dost velky, a uz moc neporastie... geny su geny a do 25 rast moze ale realita je realita... 8cm je malo.. moc malo.. nepomaha masturbacia to je kravina, skor som pocul ze vakuova pumpa... dalej.. EU priemer je 13 a nie 15, 15 je celosvetovy (to robia negry) :D:D ale nebojte nie som rasista :)ale ja by som sa na to moc nedrzal ze narastie.. budes mat okolo 16 mozno.. ale to je ok, nemusis sa nicoho bat.. hlavna je vydrz a ta sa spravi casom... potom sa nezlakni prveho sexu ;)
nie to nie je normálne
Cawte je normalne ze mam 18 a moj penis meria pri erekcii 8cm??
hy ludia.ja mam 15/4,5.nie je velky ale co uz.mna zaujima ked vam nestoji ake mate mieri,lebo mna to traapi ze mam iba 6cm/2,5cm.je to maly vsak,?