je lepsie brat zinok alebo je lepsie ked si kupim tabletky na vlasy napr.revalid,gs eladen .....
teraz som zacala brat zinok tak uvidim,zacali mi padat vlasy...
dufam ze pomoze.
Co je lepsie? Zinok alebo tabl.na vlasy?
ja som veľmi spokojná s tabletami Zinkorot, s kyselinou orotovou www.zinkorot.sk
Ahoj :-) Môžem ti odporučiť bylinný šampón Hairina, my ho doma používame vyše roka a sme spokojní -odkaz odstránený- :-) Pozerám, že existuje aj vlasový olej od toho výrobcu a ten má v popise, že je určený hlavne na rast a posilňovanie korienkov, takže hlavne ten by ti mohol pomôcť. Ale s ním nemám skúsenosť, takže neviem povedať... :-)
Tablety na vlasy obsahuju zinok :) no okrem toho aj ine, napriklad aj becka. Osobne vam odporucam papat hrst vlasskych orechov denne, obsahuju aj zinok, aj becka, su dobre na vlasy a zdravsie nez tablety.
Mne zinok celkom pomáha, všetko zaleží od tvojho metabolizmu, treba skúsiť obidve veci.
ja som zinok nemohla bolo mi zneho zle na zaludok, skusila som donnu, nebol ziadny vysledok, mne pomohli vitaminy amitamin® Hair Plus, vlasy mi prestali padat a su aj hustejsie o nieco.
Musíš vyskúšať obidve aj ked to zaberie viac času,len tak zistíš,že čo je pre teba lepšie :).Mne napríklad Revalid pomohol,vlasy mi nevypádavali skoro vobec(sem-tam jeden,ked si umývam vlasy,ale to je normálne si myslím)aj rástli rýchlejšie a zinok som brala len asi mesiac(viac sa mi nechcelo :D)že dosť krátka doba na to aby si prejavil účinok,takže ja ti odporúčam Revalid,ale vieš to čo pomôže mne nemusí tebe a naopak :)
zdravim, hm.. bud prekyslene prostredie v tela- treba vyrovnat... Problém so stitnou zlazou, alebo s oblickami ci iny problem v organizme treba zistit pricinu., samotný zinok nepomoze ale odporucal by som prirodny, no okrem toho zinku este viac toho, jeden prvok nestaci, zalezi aký problemo moze este byt v organizme.ak ma niekto nejake otazky, rad zodpoviem...
skus toto.
AKO ZISTIM S AKEHO DOVODU MI PADAJU VLASY??
S prijmom minerálov a vitamínov je treba zárove%n aj vylúčiť jednoduché cukry, pretože tieto nám dodané min. a vit. odoberajú.
Peter Planieta na stránke Planetafoodu pekne opisuje príčiny vypadávania.