je lepsie brat zinok alebo je lepsie ked si kupim tabletky na vlasy napr.revalid,gs eladen .....
teraz som zacala brat zinok tak uvidim,zacali mi padat vlasy...
dufam ze pomoze.
Co je lepsie? Zinok alebo tabl.na vlasy?
ja beriem zinok, selen, pathenol, B komplex striedavo a pomohlo
dva roky dozadu mi začali padať vlasy... Až tak že pri česaní mi na hrebeni ostávali pramene vlasov. Začala som brať Revalid. Pomohol mi. Užívala som ho vyše pol roka, a prestali mi padať vlasy aj mi rástli nové. Ale keď som ho prestala brať, asi po dvoch troch mesiacoch mi znova začali padať vlasy. A už som nemohla čakať ďalšie mesiace až mi znova Revalid zaberie tak ako má, kúpila som si zinok. A pomohol mi. Asi tak do dvoch týždňov. Ešte aj teraz ho beriem asi každý druhý deň (ak nezabudnem) Takže Revalid nieje zlý ale zinok je lepší:) ale ako bolo už povedané: ako pre koho. Drž sa:)
Ahoj,snehova vlocka v prvom rade treba najst pricinu vypadavania vlasov.A tak uzivat nieco.Aj stres spusta vypadav.vlasov.Je viac pricin.Mne vypadavali vlasy,hrozne.Zistili,ze som v strese beriem vit. a miner.a pomohlo to.Predtym som brala injekcie pantenol nepomahalo to.
Na vlasy treba aj extra mineraly aj extra niektore vitaminy , hlavne B skupiny.
Napriklad zlozenie revaliduwww.naturalelixir.com
alebo zlozenie inej zmesi
-odkaz odstránený-
Niekomu zaberie len zinok a mineraly na kosti, iny potrebuje aj vitaminy a aminokyseliny, to je individualne.
kup si trojkombinaciu -zinok, horcik, vapnik.A hlavne je lacnejsia ako Revalid
musis vyskusat. iba tak zistit, co je prave pre tvoje vlasy najlepsie. zacala si brat zinok, tak v tom pokracuj, bud trpezliva a az ked sa po urcitej dobe neobjavia vysledky prejdi na tabletky. toto som pisala v inej teme, snad ti to pomoze: zdravemu cloveku za den vypadne asi 15 az 100 vlasov. u kazdeho je to individualne. pricin vypadavania vlasov moze mat vela pricin. moze ist o nedostatok vitaminov a zinku, hormonalne poruchy, problemy so stitnou zlazou ci dedicnost. treba svoju stravu doplnit o vitaminy, hlavne zinok. na trhu je i mnoho pripravkov proti vypadavniu vlasov, ktore je dobre kombinovat s vlasovymi vodami s obsahom zihlavy ci samponmi, ktore su urcene na specialnu starostlivost na padajuce, oslabene vlasy. tabletky nezaberaju hned, az po niekolkych mesiacoch, preto treba mat trpezlivost. pri problemoch s vypadavanim vlasov treba vlasy setrit - nepouzivat susice na vlasy, vlasy nefarbit ani neodfarbovat, necesat prilis drasticky, najma ked su mokre. po umyti treba vlasy oplachnut studenou vodou. z domacich receptov je vhodne pit zihlavovy caj. ale ak ziadne pripravky nepomahaju treba jednoznacne navstivit lekara, moze ist totiz aj o urcity zapal v tele, o ktorom nemusis vediet.
revalid nepomaha...je to kravina,uzivala som to vyse roka...
ten beriem tiez ..
ale nie kazdy den.
B-komplex je tiez dobry :-)