Prsia

Príspevok v téme: Prsia
mica

Som zúfalá... nie úplne, ale ak sa po 18 rokoch nedozviem niečo rozumnejšie ako dookola:ony ti narastú, neboj, naozaj neviem. Netvrdím, že prsia sú to najdôležitejšie na svete a vymenila by som ich za moje zdravie. Ale nedokážem pochopiť, prečo práve zo mňa si príroda vystrelila a nadelila mi také miniatúrne prsíčka. Nemusím mať hneď ideálne trojky, ale keby som aspoň mala normálne malé jednotky... Skúšala som už aj tabletky Maxibust, Prsia Extra a teraz beriem Decolen, no už si nerobím žiadne nádeje:-( Spolužiačka mi vravela, že existuje antikoncepcia, ktorá je priamo určená na prsia, nemáte s ňou skúsenosti? Neviete mi nejak poradiť alebo aspoň vysvetliť, prečo sa rozhodlo moje telo štrajkovať?

julia510

ahojte babenky potrebujem poradit zacala som uzivat vysokohormonalnu anti.pretoze uz neviem ako mam pribrat som strasne chuda mam 46,5kg aj prsia mam male niekedy sa za to az hambim myslite ze sa mi podari nabrat na vahe?ak mi viete niejak poradit napiste mi dakujem

ATIDE

Ahojte, vidim,z e sa tu bavite o Maxibuste, chcems a spytat, ci niektorej z vas naozaj zabral, aj ked len o cislo, ja mam len cislo 0, ale chcela by som aspon take jednotky mat, prosim, poradte mi, ci si mam Maxibust aj ja kupit a zacat uzivat, a halvne, ci sa z toho nemoze celkovo pribrat, aj keby sa mi poprsie zväčšilo, lebo za taku cenu, že priberiem na vahe, nechcem ani tie prsia. Len sa prosim ozvite! MOzete mi pokojne aj mailovat na moj mail: durcova2@post.sk , len mi prosim napiste vase skusenosti s Maxibustom, dakujem velmi pekne!!!!!!!!

pusinka90

no lenze ja tomu nechapem ze mne sedia super len ked sa prehnem tak vypadnu.... a potom mam este 80B a ta mi je velkaa taktiez vypaduju asi su cudne tie prsia :-)

alz-bee

pusinka90: uplne ta chapem. Ja som si doteraz kupovala 75D...keby si ma videla v tej skusobnej kabinke! ja som tam skakala, natriasala sa, dopredu naklanala...no proste mi ziadna nebola dobra. Zo vsetkych mi vyliezali prsia. Az som raz sla k maminej kamaratke, ktora vlastni obchod so spodnym pradlom. Ona mi pozrela na prsia a poslala ma do kabinky. Povedala mi, ze si kupujem uplne zlu velkost. A vies, aku mi dala? 70F !!!...to ako keby som mala 6-ky prsia :-D :-))...take ale samozrejme az nemam. ide o to, ze ta podprda je uplne skvela. Vobec mi z nej nevyliezaju prsia, drzi mi ich pevne, dokonca sa mozem aj naklanat :-)))...a to je zialbohu moja jedina podprda (bo ten obchod je mimo mojho bydliska a momentalne kvoli skuskam tam najblizsie dva mesiace ani nemozem ist)...lebo proste mne z inych obchodov nie su ziadne dobre. Ja mam proste obvod pod prsiami maly, no prsia velke. Cize je to fakt zazrak nejaku dobru zohnat. preto si obcas vravim, ze kiezby som mala o nieco mensie, ale zase..su proste moje, tak ich mam rada take, ake su (aj ked mohli by byt pevnejsie:))

pusinka90

ja mam prsia 75B-C a dala by som vam z nich, ja tomu nechapem ale ja si kupim podrsenku a ked sa zohnem tak mi z nej prsia vyletia von viete urobia sa mi 4 kopceky :-)) tak nechapem ze ked si meriam tak mam ake cislo a ed kupim tak mi sedia ale ked sa prehnem...

luuu

Ahojte, ja mam 18 a beriem asi 5 mesiacov antikoncepsiu (náplaste EVRA) a prsia sa mi bohužiaľ vobec nezväčšili..akurat sa mi zmiernili bolesti pri menštruácii a pribrala som 4 kilá :-)))

zuzka24

ffikki,
vies,zalezi aj na vybere lekara...bolest prirovnavam k silnej svalovke a prezit by si mala,ak si zdrava.ohrozene su viac fajciarky a zeny co beru hormonalnu antikoncepciu.inak je tu farum silikonove prsia,tam najdes odpoved na akukolvek otazku:))inak strach je prirodzeny,to prezivala kazda pred operaciou.drzim palce!!:))fakt skus ist na to forum,odporucam,ak naozaj planujes operaciu.

ffikki

zuzka 24..aj ja si idem dat silikony po lete..bojim sa ale ze ci to prezijem =)da sa to vydrzat aka je to bolest da s ak niecomu porovnat ?dik