mam taky problem.som bacuľka a bojim sa spať s chlapcom.a hlavne preto že som akosi pri sebe.mam strach že ked ma uvidí priatel tak sa zľakne a utečie.staram sa o seba a snažim sa schudnuť ale gény su gény a je to ťažké. tak prosim chlapcov aby mi odpovedali...bacuľka alebo kostlivec?
pre CHLAPCOV:sex s bacuľkou alebo s kostlivcom
jasne ze je to indi-vindi. Mne osobne sa pacia najviac zeny krv a mlieko, ked ma prsia aj zadok a je za co chytit.Vsak koniec koncov je to asi aj prirodzene, takato zena uz vizazne dava signal ze je to perspektivna buduca matka muzovych deti, nie ako tie modelky u ktorych nepoznat ci tu to chlapci ci dievcata , hranate akoby ani zenske hormony nemali.
Nazov temy zadany dost nestastne (je jasne, do ktorej skupiny autorka sama seba zaraduje), ale myslim si, ze je to dost jedno...ako pise mino. Ked ju milujes, nie je co riesit...mam aspon 4 stihle kamosky, ktore maju smolu v laske aj v sexe, a zas 3 baculatejsie, ktore maju dlhodobe vztahy. Ale zas poznam aj stihle zadane a baculate nestastne... Nie je to o postave, ak sa tomu chlapovi pacis, tak sa mu proste pacis - aj ked nevyzeras ako modelka. Som asi zena, takze to vidim inac...ale skusila som si predstavit, ze by som nieco mala s baculatou alebo stihlou holkou...a neviem preco, ale ovela viac ma vzrusila prva predstava...takze je to asi individualne :)
kacena hlupa.. ako mozes povedat ze sex so stihlou je lepsi ako s tlstou? To je ako keby sa povedalo ze sex s modrookou je lepsi ako so zelenookou.. sexualne vzrusenie, fantazia partnerky, chemia dvoch vobec nezavisia od centimetrov v pase..ked uz tak, tak potom je to mozno o velkosti penisu a vaginy, a to vytahana moze byt aj stihla baba .. takze kvalitny sex je o niecom uplne inom, ano?
miro123 to napisal absolutne presne neviem preco myslis ze existuju len tucne alebo vychrtle... ja nemozem hovorit za chalanou ale urcite si myslim ze sex so stihlou babou je lespi ako s tucnou buchtou...
Tak nie je pekné ak je žena ako tirak ale škaredšie je, keĎ žena vyzerá ako z koncentráku, tak aby sa dalo za čo chytať
Prečo len bacuľka - kostlivec, nemyslím si,že keď je žena chudá tak hneď musí byť kostlivec. Našťastie je na svete viac typov ľudí ako len tieto dva druhy. Ale môj názor : jednoznačne nech sa o seba stará a má pekné zdravé telo, potom je jedno či máš o pár kíl viac.
ja som tiez bol skor na chude, potom som raz bol v auqua parku so saunami a neviem cim, kde bolo vela zien nahych a vtedy som si pomyslel, ake su niektore krasne a elegantne aj tie s tou nadvahou. vyzerali lepsie ako oblecene. Nadvaha je z casti prirodzena, tak je prirodzene, ze sa to aj chlapom paci aspon niektorim.
ty veverka, pekne pomenovanie si nazvala pre nas stihle-ze kostlivci... no vazne vdaka, ako vies su baby, ktore su az chorobne chude, tie co trpia anorexiou, ale su aj tie co maju vahu v norme tak ten nazov kostlivci si vyprosim. ja ti tiez nevravim tucibomba alebo velryba