pre CHLAPCOV:sex s bacuľkou alebo s kostlivcom

miro123

....hned z nadpisu je jasne, do ktorej kategorie patris...inak by otazka znela: sex so štihlou alebo s tlstou buchtou???

lukas159

urcite ta nepotesi odpoved ze taka akurat vies niesu len baby ze len baculky teda tusne alebo dake ako ty vravis kostry...... ale kebyze us tak asi tie baculky :)

inuška 31

Ludia, sorry ale sú vo vzťahu najdôležitejšie kilá?????????, ak ťa partner lúbi, tak to nepovažuje za problém a ak áno, tak je pako....

ramirez

Predpokladam, ze sa kzdy den nestahjujes do korzetu takze priatel asi bude ocakvat, ze si trochu pri sebe. Nevidim teda dovod preco by sa teraz mal zlaknut. Kazdemu sa paci nieco ine, su chlapi co chcu ultra chude, su chlapy co si nevedia vynachvalit 200 kilove baby. Takze je zbytocne sa tu stresovat kvoly tomuto. Ak s tebou priatel je tak mu to nevadi.

2955

nooo, ja som trosku baculka a priatela mam takeho dost chudeho... On ma berie taku aka som a ja jeho tiez taky aky je..a je to super :)! No len ete ja by som sa mala naucit brat mna taku aka som...

veverka

krack....prosim?rozmyšlaj?ja sa pytam na nazoch chlapcov a pridat sa môžu aj holky a ty mi napišeš že rozmyšlaj...tak skus ty a napiš niečo rozumne....čo si ty o tom mysliš...mne sa chudy nepačia...len taky poriadny..ale ja som taka poriadna ale zasa priatel nie je...