mam taky problem.som bacuľka a bojim sa spať s chlapcom.a hlavne preto že som akosi pri sebe.mam strach že ked ma uvidí priatel tak sa zľakne a utečie.staram sa o seba a snažim sa schudnuť ale gény su gény a je to ťažké. tak prosim chlapcov aby mi odpovedali...bacuľka alebo kostlivec?
pre CHLAPCOV:sex s bacuľkou alebo s kostlivcom
Ty si čo... VeĎ preboha rozmýšlaj
tak chudy dobre...ale nie že rebra mu budu trčať...ved pribrať nie je problem...problem je schudnuť...
Ludia sorry, ale nechapem o com sa tu bavite. Ved na tom vobec nezaleni.Ak niekoho milujete, tak so vsetkym co k nemu patri, ci nie?
no mne sa pačia taky pribratejši...ale priatel je taky akurat..nieje tučny...skôr namakany...ale len troška...tak dakujem vam vsetkym ktory ste napisali....dik =)
laska nepozna prekazky ale zas nieje pekne ked dievca chudne a chudne a zostane jak z gulagu ... a aj prilisne opalenie sa mne nejak nepozdava takze budte spokojne so sebou ak nemate aspon 100KG
aj ja si myslim,ze tvoj priatel si ta urcite predstavuje aj nahu..)))takze nemaj obavy...
noo mne sa nepacia velmi chudy chalani..tak akurat
MNE SA NEPACIA CHUDI CHALANI....ZLATY STRED JE NAJ
mno moja nemaj s toho depku....vies kolky xalani xcu plnsie baby...ved aspon maju zaco xytit a u mna to tiez plati..xalan tiez nex ma nieco na sebe...lebo ako mat vyxudnuteho,sak by som sa bala ze ma ani nema ako uxranit...a xalan ktory ma takyx 90 kg..hmm ti poveim mas co objimat a je to super:)
to je otazka vkusu, mne sa nepacia vychudnuty, ale zase nemozu mau 150kg, ale kamoske za pacia iby chudy