Eucerin alebo La Roche Posay?

simka111

Tieto značky sú fajn, ale iba ak ich užívate krátkodobo, alebo máte len vzorky, ktoré sú samozrejme 100 percent účinné... jedine Pore refiner od Bioderma je super vec :)

Pavlinne94

ja tiez akciove kupony vyuzivam, teda teraz pred vianocami viac nez inokedy, aj som viac objednavala z eshopov, takze je to super bonus

dagmar12

na tejto stranke som ich nasla bonipo. sk/obchody/vivantis-sk ale co som pozerala, maju tam aj mnoho inych obchodov, bude usiet preskumat este :)

dagmar12

ja tiez najcastejsie na vivantise, su overeni, ceny dobre a aj som zlavovy kupon nasla minule a vyuzila. takze za mna fajn

Michellla

Jednoznačne odporúčam la roche na akné a mastnú pleť. Používam uz 5 rokov, bola som bezradná, na lícach sa mi vytvorili vyrážky a dermatologicka mi predpísala effaclear duo pleťový krem. Este som si k tomu kupila čistiaci gél - na ten nedám dopustiť, používam každý vecer. Teraz som si kupila este krem hydraphase intense legere s uv filtrom. Chcela som investovať uz do niečoho lepšieho a kedže mam dobru skúsenosť, zvolila som tento pleťový krém a som spokojná.