Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hemoroidy

karioll

levicaaaa
zober odvahu a chod k lekarovi,to moze byt hocico,preco si myslis,ze je tu niekto odborne zdatnejsi ako lekar???

levicaaaa

prosím vás, a ak mám taký problém, že na mieste medzi pošvou a konečníkom mám také dve ako keby prasklinky na koži a po stolici to občas krváca a pri kontakte s vodou to štípe a takú prasklinku mám aj pri análnom otvore a tiež to krváca po stolici a dosť bolí... myslíte, že aj toto sú hemeroidy?

ako by som to mala riešiť? úprimne, k lekárovi moc nechcem... :(((

tiez

nemozem si pomoct, no ale ja uz som skusala vsetky mozne masticky z lekarne, napr. Avenoc(to mi odporucil lekar), potom Mastu S, Kosmin na hemoroidy, ale ziadna mi nepomohla tak ako Propolis od Dr.Popova normalne dostupny v cajovniach a tak..

mjanik

ivka-ak máš kde,vyhľadaj akupunktúru-nič lepšie na hemeroidy nieje-stratia sa aj po prvom sedení.U teba by bolo treba asi 2-3sedenia,vzhľadom na dlžku trvania choroby

ivkaaaa

ahojte prosim o pomoc, trpim na hemoroidy od dvanastich rokov a teraz mam dvadsat v rodine to mame vsetci asi genetika alebo co...nemala som s tym problemy staram sa o to pouzivam FAKTU a samozrejme zvysena hygiena stolicu mam pravidelnu...teraz ale sa mi asi objavil nejaky zapal alebo co a dost ma to boli hemoroid mam dost vyduty a pali ma to, nekrvacam pri stolici...viete mi poradit prosim vas co s tym mam robit? pouzivam stale Faktu a ta mi to celkom tlmi boli ma to sice menej ako vcera ale stale to citim dost intenzivne