PROSIM PORADTE ...........MOJA MAMA MA HEMOROIDY...BOLIVA JU KONECNIK,HLAVNE KED MA TVRDU STOLICU,OKOLIE KONECNIKA JU STIPE A BOLI.CO S TYM????PORADTEM NIECO ALTERMATIVNE.
Hemoroidy
karioll: a čo hocičo by to mohlo byť?
levicaaaa
zober odvahu a chod k lekarovi,to moze byt hocico,preco si myslis,ze je tu niekto odborne zdatnejsi ako lekar???
prosím vás, a ak mám taký problém, že na mieste medzi pošvou a konečníkom mám také dve ako keby prasklinky na koži a po stolici to občas krváca a pri kontakte s vodou to štípe a takú prasklinku mám aj pri análnom otvore a tiež to krváca po stolici a dosť bolí... myslíte, že aj toto sú hemeroidy?
ako by som to mala riešiť? úprimne, k lekárovi moc nechcem... :(((
nemozem si pomoct, no ale ja uz som skusala vsetky mozne masticky z lekarne, napr. Avenoc(to mi odporucil lekar), potom Mastu S, Kosmin na hemoroidy, ale ziadna mi nepomohla tak ako Propolis od Dr.Popova normalne dostupny v cajovniach a tak..
Ahojte ja uživam AVENOC je velmi dobra po kreme nepali a neštipe. Ale skusim aj vaše rady. Vdaka!!!!
Ma niekto osobne skusenosti
- priaznive vysledky pri liecbe hemoroidov akupunkurou ??
ahojte prosim o pomoc, trpim na hemoroidy od dvanastich rokov a teraz mam dvadsat v rodine to mame vsetci asi genetika alebo co...nemala som s tym problemy staram sa o to pouzivam FAKTU a samozrejme zvysena hygiena stolicu mam pravidelnu...teraz ale sa mi asi objavil nejaky zapal alebo co a dost ma to boli hemoroid mam dost vyduty a pali ma to, nekrvacam pri stolici...viete mi poradit prosim vas co s tym mam robit? pouzivam stale Faktu a ta mi to celkom tlmi boli ma to sice menej ako vcera ale stale to citim dost intenzivne
Ziadny akutny pripad sa nelieci len doplnkami, pri prudkom krvacani treba ranu zasit alebo aspon kauteterizovat.
niekedy nemusí mastička pomôcť,pozor na to ak je krvácanie silnejšie-potom to riešia chirurgicky...