Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hemoroidy

oxygenmask

pouzivam milaniv 7 alebo 8 mesiacov a zatial nic, tak neviem, kde je chyba, ze inym to tak zazracne pomoze za 2 tyzdne...to asi nevedia, co su to ozajstne hemoroidy:( trapim sa s nimi, verila som milanivu...budem ho uzivat aj nadalej, ale neviem, som uz dost skepticka:( takisto ho uzivam pravidelne,podla navodu...je to divne naozaj:(

spiacarenka

Neviem, ako dararv, ale nielen mne, ale aj krstnej a sesternici milaniv pomohol a vyliečili sme sa, ochorenie máme dedičné.
Nepáči sa mi, že píšete o podvode, veď predsa mňa pri odbere informovali, že mi v prípade nezabratia milanivu vrátia peniaze. Nevyužila som túto možnosť, aj napriek tomu, že mne osobne stačila na vyliečenie menejako polovica fľaštičky. Z vďaky za vyliečenie. Milaniv naozaj nemá konkurenciu. V našom prípade je to tak

milaniv

dadarv
Opakujem znova výzvu, vráťte prípravok Milaniv spotrebovaný o polovicu objemu a som ochotný uhradiť Vám všetky finančné náklady spojené s kúpou a reklamáciou. Chcel by som informovať všetkých, že pokiaľ nedodržíte frekvenciu aplikácie uvedenú v návode, Milaniv Vás nevylieči! Chcem podotknúť, že moje predošlé reakcie na dadarv už admin vymazal, ale to súvisí s bojom, ktorý vediem s tými, ktorí majú patent na liečbu chemikáliami a neuznávajú žiadnu inú s vidinou, aby na Vašich chronických ochoreniach čo najviac zarobili, ale nevyliečili Vás... Takže "podvod" nepácham ja, je to niekto iný. Možno že aj diskutujúci, ktorý s Milanivom pravdepodobne nemá žiadne skúsenosti a napriek tomu ho hodnotí.
Zdraví Vás
Milan Švantner

dadarv

Ten milaniv je riadna sračka !!! Užíval som ho mesiac a ochorenie sa mi prudko zhoršilo. Doktora to dosť rozzúrilo a poradil mi aby som všetko konzultoval s ním. Predpísal mi detralex a hemeroidy mi do dvoch týždňov zmizli. Myslím, že ten milaniv je riadny podvod...

milaniv

Neviem, či MILANIV je naozaj taký super, alebo to píše niekto, čo si chce robiť reklamu a chváli si to. Možno je to naozaj super, ale... dúfam, že to nie je zase o peniazoch. Presvedčí ma niekto, že je to o zdraví?

Gyulo

Milaniv je bez konkurencie. Spočiatku som bol skeptický, ale po dvojtýždňovej liečbe, ma Milaniv presvedčil. Aj môj lekár bol ohúrený jeho účinkami. Odporučujem!!!

spokojny

Nič lepšie na svete na hemoroidy ako Milaniv neexistuje! Ja som úplne vyliečený, po troch mesiacoch. Milaniv je zázračná vodička. Ďakujem.