Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hemoroidy

Wapman

Slniecko_xxl: mozes skusit poradit: wapman@zoznam.sk kazdu dobru radu prijimam, ajked som tazky pripad! Mam vela zlozvykov, fajcim, 1-2x do mesiaca si aj vypijem, Nikdy neranajkujem, nelubim zeleninu, ovocie velmi malo jem, zlatu zilu mam aj dedicnu po otcovi, matka ma strasne varixy na nohach-2xoperovane...16rokov som vykonaval tazku fyzicku pracu a teraz sa mi to vsetko zosipalo namna. Momentalne sa citim trochu lepsie. Uzivam Psylium,probiotika,detralex, rano si prikladam gazu s Milanivom na konecnik, a na vecer gazu s gelom z dubovej kory. Vyrazne mi to pomaha, pred 3-4dnami som ani sediet nevladal,vcera som uz na plne obratky pracoval.

[zruseny12]

...tak hemoroidy urcite s psychiky nebudu,skoc k lekaro.aby zistil v akom stadiu su a on ti predpise napr.DETRALEX...ATD.
SPOFAX CIPKY SU DOBRE,MUSIS SI ROBIT KUPEL Z DUBOVEJ KORY...
POZRI NA hemodin.sk
a ostatne si pisala,strava atd.to ovladas
ale vsetko musis robit poctivo,aj tie sedacie kupele...
hemoroidy nie su zo prsychiky,ale bud od velmi dlheho stania atd.alebo sedenia...
alebo sa robia aj zenam v tehotenstve atd.to si najdi v google.sk a precitaj si nieco o tom,ale ja som este nepocula aby sa hemor.robili koli psych.problemom...

oxygenmask

to Milaniv:

ako je to mozne?? ze sa mi po 8 mesiacoch uzivania stav nezlepsil? uzivam ho kazdy den poctivo uz 8 mesiacov, mozno aj viac. po stolici rano sa umyjem, osusim a nanesiem prstom, trochu pomasirujem...neviem, co robim zle...aka prva faza? takisto sa uz viac ako rok a pol zdravo stravujem...ziadne diety...vyvazena strava bohata na vlakninu a vitaminy...tak mi skuste pomoct najst pricinu zkyhania milanivu prave u mna:(

oxygenmask

dakujem za reakcie:) ale v uzivani milanivu som viac ako dosledna...uzivam ho odo dna dorucenia poctivo kazdy den...takisto sa mi stane, ze konecnik zakrvaca, ale to len vtedy, ked je stolica tuhsia:( co to znamena uzivanie v prvej faze???nerozumiem tomu.
v akom stadiu ich mam neviem, su to dva uzliky velkosti fazule, teraz ich mam makke, zdaju sa v klude, ale chcela by som sa ich zbavit uplne, tak ako to tu pisu ini:)...taktiez som tu uz velakrat pisala, ze odkedy uzivam milaniv stav sa zlepsil,ale asi tak o polovicu, odvtedy to stoji a nezlepsuje sa to. Myslim, ze to mam z psuchiky a tam asi ani milaniv nedokaze pomoct:((

Wapman

Mam velke vnutorne aj vonkajsie hemoroidy, chcel som postupit laserovu operaciu,ale dr.Dimov mi to odmietol spravit s oddovodnenim ze by to nemalo efekt,ze zbytocne nebude zomna tahat peniaze a trapit ma, ze sa to da len chirurgicky odstranit! Asi pred 2tyzdnami som objednal Milaniv,dovtedy mi pravidelne krvacali hemoroidy po stolici, no hned na druhy!den po pouziti Milanivu mi krvacanie prestalo. Prvy tyzden zaberal fantasticky, ale teraz po 2tyzdnoch sa zase objavila krv na papieri,aj ked sice len malicko, ale tie uzliny mam tak zdurene ze ani nejdu stlacit spat. Treti den ledva vladzem sediet tak ma to boli, ale dnes uz mi je trochu lepsie. Tak dufam ze Milaniv zaberie,lebo na operaciu sa bojim ist,ani tam vam nezarucia ze to bude bez komplikacii,a vraj to potom ukrutne boli. Skusim este tyzden uzivat Milaniv,a ak sa to nezlepsi tak ma asi operacia neobide. Oxygenmask ty to mas v akom stadiu ze ti Milaniv nezabera?

jano.jano

No konečník ju sotva bude bolieť, keďže ten je akosik trošku dnu a je to posledná časť hrubého čreva.
A ak nepomáhajú maste, krémy alebo čípky, treba navštíviť chirurgiu.

milaniv

Dadarv sa doposiaľ neozvala, takže s istotou predpokladám, že prípravok neskúsila a podvod nepácham ja... Oxygenmask: Kontaktujte ma, dohodneme sa. Pokiaľ mám vedomosti, v snahe čo najrýchlejšie sa zbaviť hemoroidov, ste v prvej fáze liečby nerešpektovali frekvenciu dávkovania. Nikto Vám nedokáže na 100% zaručiť spokojnosť, ani pri tom najúčinnejšom lieku. Denne si prípravok takmer dva roky od nás kupujú ľudia a iba dve negatívne reakcie... Tí, ktorých to vyliečilo, píšu skôr mne, ako verejnosti.
A znovu sa opakujem: Každý jeden z Vás má možnosť bezplatne produkt vyskúšať a v prípade nespokojnosti žiadať vrátenie peňazí. Doposiaľ, pri dennom zasielaní prípravku sa to stalo iba raz...