Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zápach nôh u mužov

richard

Inak funguje ta mudra huba? bo som si ju kupil a cakam na vysledky teraz ci pomah neskor dam vediet a vam pomohla co si o nej myslite?

richard

A čo myslíte je lepsi tekuty puder alebo normalny sypky?
Bo si chcem objednat z oriflame a ze to pomaha ten sypky je drahši tak si myslim ze bude aj lepsiale newiem sa rozhodnut no.

richard

No vidiťe stačí proste nosiť v tomto teple pantofle.
Ja si myslím že ked si umyjete nohy a date pantofle a idete von tak sa nemusíte bat žeby vám smrdeli ked sa nemohli zapotit v pantoflach ked ten pach zapricinuje pot no ked nemate spotene nohy v pantoflach takze by vam nemali smrdiet a to ešte nie ked ste si ich pred nazutim pantoflí umyli.

RNG

Pythium Oligandrum sa len podoba na huby, v skutocnosti patrii do skupiny Oomycete, vodne plesne.
Parazitia(plesniveju) mnozstvo rastlin(korienky) su casto pricinou uhynu novych klickov.
Parazitia aj na roznych kvasnych infekciach, hubach aj oomytoch(Botritis,Fusarium, Phytophthora) takze potlacaju rozne mikroorganizmy v prepotenych topankach a na kozi.
.....
Potenie vsak nezastavuju, to je len reklama.
Topanky pomaha susit a pouzivat viac parov.
....
Hubove procesy zastavuju aj mnohe ine prirodne prostriedky, ktore som tu uz spomenul(2-5% oreganovy olej, 2% GSE, extrakt z lapacha, levandula a ine esencialne oleje prislusne zriedene)

agina

Existuju maste s mikroskopickou hubou Pythium Oligandrum, ktora bezpecne odstranuje potenie a zapach noh. Pytajte si to v lekarni.

donut

problem dokazu vyriesit tri veci:
1. kvalitna obuv - nemusi byt ani velmi draha, obuv od cinanov vsak kvalitna urcite nie je
2. kvalitne ponozky - to iste ako u obuvi
3. nie velmi uponahlana chodza - kedze zapach sposobuje pot v kombinacii s bakteriami, potenie obmedzime normalnou, nie rychlou chodzou.
Samozrejme, nohy si treba pravidelne umyvat a obcas i nieco viac :)

anjelicek

mojmu priatelovi strasne smrdia nohy,ale neviem ako mu to jemne povedat aby sa neurazil...hygienu dodrziava,no pracuje ako casnik a tam musia nosit poltopanky,a cely den... potom to je veru fakt zazitok...

Carie

ono uplne postaci dodrziavat hygienu, mat poriadne boty, nenosit stale tie iste jak je rok dlhy a ak sa da, obcas ich aj preprat. ja co teda som poznala chlapov so smradlavymi nohami tak vzdy bol problem v tomto. darmo bude pouzivat vselijake dezodoranty, ked sa poriadne neumyva.

richard

Nosit cezleto pantofle a cez zimu zimne boty si myslim a vecsina ludi tu hovori aj o nejakej mudrej hube ktora sa da kupit v learni co to vlastne je?kolko stoji? a co este ten driclor? pomaha?