Prosím, poradte mi nejaký účinný prostriedok na zapáchajúce nohy.
Zápach nôh u mužov
Pozri na boku, reklamy Google, Doplnky vyzivy(RNG)... ^
I----->
RNG...Aké reklamy? :))
Skoc na internet a daj si do vyhladavaca. Zdrojov je plno.
Inac moje reklamy bezia stale na tomto fore, niekedy na strane, niekedy na spodu. Neviem, na co ich tam mam a platim, ked si ich nikto nevsima.
RNG, dávaš dobré rady, avšak kde zoženie tie veci?
A ty si myslíš, že si neumývam nohy? No dovoľ...ale toto už je vážne drzosť :))) Každý deň dodržiavam hygienu, používam 100% cotton ponožky a tiež aj spreje, krémy a iné somariny...a stále smrdia :D Asi si ich vážne odrežem...A smrdia preto, lebo rastú od riti, tak s tým asi ani nič nenarobím :D
skus oreganovy olej 1-5% roztok, to vynici aj najtvrdohlavejsie bakterie, kvasinky a plesne.
Len ich treba vynicit vo vsetkej obuvi, inac sa neustale reinfikujes. Aj v postelnej bielizni.
zaklad : umyvat, striedat ponozky (BAVLNA). Pred natiahnutim ponoziek nohy prestreknut sprejom na nohy (inak netreba drahy Scholl-napr. znacky Astrid-je to modra plechovica s nakreslenou nohou :)) a topanky striedat, susit, vetrat a tiez sprejovat (spray do obuvi)
Ja vám poviem chlapi, mne smrdia tak nohy, že by mi nepomohlo ani si ich odrezať :))
ja by som odporucil excipial deo forte - je to sice pripravok(krem) proti poteniu(svoj ucel nesplnil), ale vyrazne to utlmilo zapach z noh
Najosvedcenejsí liek v nasej rodine bol pes,ktorý lízal nohy mojmu mužovi ked prisiel z prace este ani nesedel a uz si musel davat dole ponozky,pretoze Rony mu hned isiel lizat nohy.A lizal mu ich vzdy aj 10 min.Ked sme psa nemali,nohy mu smrdeli.Bol to cistokrvny bastardik,potkaniar,duric,rad hrabal diery v zemi.Zacitil kazdeho co nemal nohy v poriadku a mal na nich nejaku bolacku.