Zápach nôh u mužov

tipek

sorry pani, ale neviem si predstavit ako niekto pride za psychologom a povie mu: "dobry den, smrdia mi nohy, pomozete mi?" :) podla mna to je pekna blbost. hygiena, kvalitne ponozky a obuv, primerana rychlost chodze a je po probleme

richard

No tak ako vidim na diskusii niektori ludia pisu ze im pomohol ten driclor potvrdimy to tady niekdo ze pomaha? ci je to dalsia 300 korunoa zbitočnost?

Niekdo sa zhodl aj na mojom nazore:

vo váčšine pripadov ide o psychiku, cize dan clovek ma psychicke problémi, skuste zajsť za psychologom .

NOm ale jeho nazor bol aj:skuste si rano umyt nohy s mineralkou...

Ale to je podla mna blbost.
Uz zostavaju iba y zimne boty a driclor ine asik nepomozem a posledne riesenie je ten psycholog uz len asi.

richard

No kazdy den sa sprchujem.Kazdy den tak určite nohy umyjem aspoň 3 razy.Nosim ponozky so 100% niekedy je mozne ze iba 90% bavlnou.No ked už niekomu nohy smrdia tak uz budu stale asik to uz je neliecitelne.No skusim asik uz poslednmu moznost kupit s teraz na zimu zimne boty zo stielkou ze opri to pomaha no tak vyskušam.BO ziadne pripravky nepomahaju a ani nepomohla ta mudra hba nom asik nebola dostatočne mudra.Ale ja si myslim ze v mojom pripade v tomto hraje hravnu rolu psychika bo ked nemyslim nato ze my je v obuve ako myslene v topankach teplo tak my nieje ale ekd si umyjem nohy a myslim nato ze my je teplo v obuve tak sa my zacnu potit ale pritom ked som niekde vonku z partiou alebo fraerkoou a nemyslim nato v tom pripade tak mam nohy v pohode a vobec sa my nepotia.Ja si myslim ze to ak je lebo ked si stale budem uvedomovat ze ym je teplo tak vam aj teplo bude a potit sa nohy budu to je ako v lete ked si neuvedomuješ ze ti je teplo tak sa ani nepotis potit sa zacnes az ked si budes stale hovorit ze je ti horuco a tak proste.Nom moj nazor.

RNG

richard, potenie noh je normalne, to sa da umelo potlacit len elektroforezou, kde sa elektrickym prudom poskodia potne bunky, co rozhodne neodporucam.
Bavlnene ponozky nemusia byt 100% bavlna, mozu obsahovat 5-10 % syntetik, hlavne pruznej lycry, aby sedeli dobre na nohe, nezosmykli sa a nesposobili pluzgiere.
Ja sa prezuvam v robote a topanky z roboty davam na vyhrievanu podlozku. Tak nemam ziadne topanky na sebe dlhsie ako 10 hodin a ostatok casu sa susia.

richard

a kde sa take daju aj kupit nikde nemozem najst 100 percen bavlnu a aj ked hladam v kvalitnej obuvy niekedy nemaju ani tam a ani to my nepomoze potia sa my dalej :-( čo mam ešte použit? použival som aj tu mudru hubu a nejako nevidim rozdiel a skoro kazdy den si v noci po kazdom sprchovani pomazem nohy alpou a stale sa my potia a to sa kazdy den sprchujem a minimalne dva krat za den ešte umyjem noh y akazdy den ciste ponozky

inuška

Manželovi sa tiež potili, ale hrozne, keď došiel z práce a vyzul sa na chodbe, ludia utekajte z domu. Smrad sa valil rýchlosťou blesku, no strašné. Vyriešili sme to 100% bavlnené ponožky, a kvalitná obuv. (žiadne činske boty). Teraz je to ok

richard

agina:
Cauko no 1g mam ja a to som platil v lekarni 211 Sk a predavaju aj 3g ale to stoji nejako cez 400 tak neako priblizne teraz uz neviem cenu.