Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zápach nôh u mužov

alkac :-)

mne ties strasne smrdia nohy cital som ze si ich treba vymocit potom poriadne vysusit potriet alkoholom a potom natriet alebo nastriekat dezodorantom a zabalit do folie vsetko to robim kazde rano si ich aj nastriekam dezodorantom aj do topanok si davam puder ale aj tak mi zapachaju neviem co mam robit niekedy to je strasne a niekedy mi nezapachaju vobec zvlastne :-(

Ajalal

no ak chces fakt pomoct tak si kup sprej na nohy predavaju ho v DM taky modry s zmavomodrym vrchnakom - PEO, peodorant sprej kazne rano a ziadny smrad ale aj kvalitna obuv pomoze...

voloď

Ja mám problém s tým, že sa mi nohy potia aj keď nosím len šlapky bez ponožiek, čiže vzdušná obuv, umývam si ich a aj tak zapáchajú.

jindro

Aviril -detský zásyp s azulénom do ponožiek i do topánok a pravidelne denne pravidelne prať ponožky a umývať nohy.

miso

ahojte mam taky isty problem smrdia mi nohy pracujem ako predajca som 12 hodin na nohach uz som wyskusal wstko od kremou cez maste az po spreje mam kwalitne ponozky a nic nepomaha umyjem si nohy ale ajtak zapachaju uz som zufaly prosim pomozte mi niekto...