Zelený jačmeň pre zdravie

Príspevok v téme: Zelený jačmeň pre zdravie
Alternativa

Mladé jačmenné lístky podporujú optimálne fungovanie tela, pomáhajú telu, aby sa liečilo samo.
Obsah jednotlivých zložiek v mladých jačmenných lístkoch :
obsahujú 25x viac draslíka ako pšenica, ďalej 37x viac vápnika, viac ako 2-násobok horčíka, 5x viac železa a významné množstvo manganu a zinku. Nemenej významné je, že lístky obnovujú acido-alkalickú rovnováhu v tele.
Majú vysoký obsah vitamínov C, E, B1, B2, B3, B6, betakaroténu, biotínu, kyseliny listovej a pantoténovej, cholínu - príbuzného vitamínu B. Obsahujú viac ako 20 enzýmov nevyhnutných pre zdravý život. Majú vysoký obsah bielkovín. Obsahujú zložky likvidujúce voľné radikály a nevyhnutné na spracovanie mastných kyselín, veľa vlákniny, atď. Obsahujú veľa chlorofylu, ktorý je cenený pre protizápalové, dezinfekčné a deodoračné vlastnosti.
ÚČINKY :
·na spomalenie bunkového starnutia
.pri nadváhe. Nedochádza k okamžitému zníženiu hmotnosti, ale posilňuje sa funkcia štítnej žľazy, ktorá produkuje hormóny podnecujúce spaľovanie tukov, enzýmy na spaľovanie tukov
·proti zápche
·na zlepšenie krvného obrazu
·ako prevencia proti ukladaniu cholesterolu
·prevencia rakovinových ochorení
·prevencia obehových a srdcovocievnych chorôb, porúch pečene
.proti vnútorným i vonkajším zápalom
.zmierňuje artrózy, atď.

AK MA NIEKTO SKUSENOST S DLHODOBYM UZIVANIM ZELENEHO JACMENA, DAJ NAM VEDIET :D

jaeny

ahoj ivka,prosím ťa kde to objednávaš alebo kupuješ,môžeš mi napísať alebo poslať mail na centrum,dík,pá

Ivka 1

Vzhľadom k tomu,že kurz eura klesá,klesajú aj ceny produktov tak v
júni je to 47O,--Sk, dôležitá je však
vstrebateľnosť produktov, konkrétne tento telo využije až na 80 %,nakoľko je vyrobený z prírodných zdrojov a aj
spracovaný prírodným spôsobom,bez použitia rôzných umelých prísad.

jaeny

ivka,čítala som to zloženie a je zhodné s tým ,čo som brala ja,len sa to volá:BARLEY POWER-lístky zeleného jačmena,150tab.za 523sk,aká je cena u teba pri 80tab.?

Ivka 1

Odskúšané a podstatne lacnejšie,vyrobené
na prírodnej báze a spracované prírodne,
žiadna chémia.

FIELDS OF GREENS (8O tbl)

Sú vyrobené šetrným spracovaním zelených klíčkov 3 druhov semien. Klíčením sa zlepšuje využiteľnosť minerálnych látok a množstvo vitamínov sa zvyšuje o 50-200 %. V istom štádiu sa začnú klíčky sfarbovať do zelena, čo spôsobuje rastlinné farbivo chlorofyl. Je to molekula, ktorá má v centre horčík, podobne ako červené farbivo hemoglobín. Chlorofyl umožňuje fotobiochemickú premenu svetelnej energie na chemickú energiu. Tento proces sa nazýva fotosyntéza, dochádza pri nej k premene oxidu uhličitého a vody na glukózu a ďalšie organické molekuly. Túto vlastnosť majú len zelené rastliny.
Zložky :- Mladé zelené jačmenné výhonky: obsahujú 20% bielkovín, vitamíny (betakarotén, B1,B2,B3,B6, kyselina pantoténová), minerály (draslík, vápnik, horčík, síra, mangán, železo, meď, zinok, fosfor, jód, chróm, selén, nikel), chlorofyl, mukopolysacharidy, antioxidačné a tráviace enzýmy a vlákninu.
- Pšeničná tráva: mladá vňať naklíčenej pšenice, obsahuje vitamíny (betakarotén, B1, B2, B3, B6, C, E, kyselinu listovú), minerály (vápnik, horčík, železo, meď, zinok, selén, jód, draslík, nikel, chróm), chlorofyl, vlákninu, bielkoviny, sacharidy. 100g pšeničnej trávy dodá organizmu toľko vitamínov a minerálov ako 2 kg kvalitnej čerstvej zeleniny.
-Klíčky z lucerny : nazýva sa tiež kráľovná klíčkov, patrí medzi najstaršie kultúrne rastliny. Obsahuje: bielkoviny (40%) so všetkými 8 esenciálnymi aminokyselinami, vitamíny (betakarotén, B1, B3, B6, B12, C, D, K, E, U), minerálne látky (fosfor, draslík, vápnik, železo), enzýmy, chlorofyl, vlákninu.
Účinky: - je zdrojom vitamínov, minerálov, enzýmov, v koncentrovanej a ľahko stráviteľnej a vstrebateľnej forme
- podporuje krvotvorbu
- pomáha pri detoxikácii organizmu
- vďaka vláknine podporuje pravidelné vyprázdňovanie (prevencia proti hemoroidom, nádorom hrubého čreva)
- posilňuje organizmus pri vyššej záťaži
- prevencia a doplnok liečby cukrovky
- pomáha regulovať hladinu cholesterolu a udržiavať zdravé cievy a srdce.
- Chlorofyl pomáha čeliť účinkom radiácie.
Dávkovanie: 2- 3 denne zapiť vodou. Ráno nalačno 1 tbl. + 3 dcl vody vás naštartuje do nového dňa.

jaeny

ahojte,ja som tieto tablety užívala 3 mesiace,dovtedy som pravidelne 2krát za rok mala žalúdočné vredy a zlé trávenie ale teraz sa mi to všetko upravilo,myslím,že sú tak dobré ako tie za 2400sk

RNG

Tablety su nespravna forma. Obsahuju rozne pridavky(oxid kremika=piesok, stearovu kyselinu a stearat horecnaty=vosk,dikalciumfosfat a podobne, aby drzali spolu. Pri tabletovani (lisovanie narazom) sa zvysuju teploty nad pripustne.
Niektori ludia nevedia urcite tablety vobec stravit. V nemocniciach ich nazyvaju sestricky "bed bullets tj postelne gulky, lebo prejdu cez organizmus bez stravenia.
Najlepsie to pozoruju zamestnanci firiem , ktore zabezpecuju na velke pikniky a rozne ine masove akcie prenosne zachody. Pri cisteni tam totiz nachadzali mnohe tabletky v celosti(vitaminy, lieky, doplnky)Tablety vseobecne nie su najvhodnejsia forma pre dodavanie doplnkov ci liekov do tela.
Ja beriem len cisty mrazom suseny zeleny jacmen-alebo ako to nazyvaju jacmennu travu, kedze mlady jacmen nema este centralnu byl.Aj ten prasok este rozmixujem.
Bunicina vseobecne odnasa zo sebou i cast zivin.Tiez tuky, preto ju odporucaju na dieteticke ucelu-chudnutie. Tak isto ale cisti creva.
Ludia by mohli napr pit len ovocne a zeleninove stavy, bez buniciny.Ved jedia mucne vyrobky bez pliev! To ale vsetko vedie k problemom zanesenia criev, predlzenia traviaceho cyklu az do toxickej situacie v celom traviacom trakte. Nakoniec sa ludia musia uchylit k intenzivnemu cisteniu criev velkymi davkami pliev=psylium.
Preto dietetici odporucaju celozrnne produkty. Je pravda, ze traviaci cyklus na ne je dlhsi(podla starych nazorov dietetikov=menej stravitelne, a "treba jest latky lahkostravitelne" mantra), ale asi je to prirodne potrebne, lebo vydavaju ziviny postupne a nie v narazovych vlnach(pozri napr glycemicky index a priciny cukrovky)

Alternativa

Prepac, ale kto tu v tomto fore oznacil nutricnu vyzivu obsiahnutu v mladom jacmeni za "podradnu praskovu raznu travu"? Ja urcite nie. Mam tiez u dvoch mojich blizkych ludi skusenost, ze napriek tomu, ze nikdy nemali problemy s travenim, pri jedeni tabliet zo susenych jacmennych listkov mali dlhodobo traviace problemy. Aj s tymto produktom museli prestat. Stavu prijimaju bez problemov. Je to urcite individualne, kazdy sme iny...a to je dobre.