Akú špirálu na oči používať

jaja

max factor masterpiece max!!! baby ma ju moja mama ja si este taku spiralu nemozem dovolit ale obcas si ju poziciam...je to nesmierne dobra spirala...a vsimla osm si ze ked ujde nejaka slzicka napr na svadbe tak neiste rozmachlena nedrobi sa krasne rozdeli riasy predlzi takze odporucam !!!

mirka 23

Lucinka, ja som Diorshow nemala, len tu na fóre ju baby ospevovali. Tak neviem. Ja som s Max Factor spokojná a som rada, že aj ty si. Lucinka, neviem či som sa pýtala, ale odkial si? Si z Popradu?

spirala

Nadmieru spokojna som so spiralou Daring curves z Avonu. Stoji vyse 200sk, ale ma perfektny kartacik - doslovne v tvare spiraly a do stredu sa zuzuje. Zhustuje a krasne vytaca a predlzuje. Mam dost dlhe mihalnice, no s touto spiralou si steklim obocie :) Vrelo odporucam.

Lucinka33

Mirka, neverim, ze Dior je lepsia. Ked som si pozerala na youtube videa, kde hodnotili tuto spiralu, tak ze vraj Diorshow je len intenzivnejsie cierna a jedna vravela, ze po 2 tyzdnoch pouzivania uz nerobila taky efekt ako predtym. A ze za tie prachy to nestoji.

Ja si myslim, ze v pripade Diorshow sa plati len za znacku, ved Max Factor je uz dost dobra kvalita, tak co viac ti Diorshow dokaze spravit s mihalnicami? Neverim. Ved zazrak to nespravi.

mirka 23

Dávam si dve, ale tak s citom, fakt to netreba preháňať, lebo sa potom lepia. No a lepšia od tejto bude asi už len Dior Show.

Lucinka33

mirka, som s nou spokojna, ale stale este dufam, ze najdem tu pravu, co ma chyti za srdce :D ale s mojimi mihalnicami asi tazko :) takze ostavam pri MF Masterpice Max. Ano, vacsinou si davam dve vrstvy, ale s jednou vrstvou je to prirodzenejsie, lebo sa vobec nerobia zmolky. Ked dam druhu, tak uz su trosku sem-tam zlepene. Ty si kolko vrstiev davas?

mirka 23

Lucinka, takže si si kúpila:) Dúfam že si spokojná, že som ti neporadila zle, ale ja som lepšiu špirálu nemala. A stým objemom, neviem.... Dávaš si dve vrstvy maskary na mihalnice?