Akú špirálu na oči používať

mirka 23

Zajka, nižšie písali baby to isté, že je drahá, oni si kupujú Rimell za 200sk a je super a vydrží 2 mesiace.
Efekt MF sa s Rimell nedá porovnávať a mne MF vydrží 5 mesiacov až pol roka, takže si to môžeš sama zrátať.
Súhlasím, je drahšia, ale mne to stojí za to.

zajka

ale spiraly MF su aj o dost drahsie ako klasicke, dvojnasobne...oplati sa to? s makeupom mam sice taku skusenost, ze ten drahsi a kvalitnejsi mi vydrzi podstastne dlhsie ako taky co stoji polovicu, ale ktohovie ci je to tak aj so spiralou.

mirka 23

Presne Kenza, Max Factor sa vôbec nerozotiera, aj keď nie je vodeodolná. Radšej MF, ako Miss Sporty vodeodolnú.

kenza

Vodeodolne by sa nemali pouzivat kazdy den, vysusuju mihalnice.. Mozno by si si nemala kupovat tie najlacnejsie a nerozmazavali by sa.. Napr. Max Factor - tie su super!

asdfjklô

no ja pouzivam jedine vodeodolne. keby som si dala normalnu, tak ju mam behom par hodin rozmazanu... a znacka - to mi je jedno. kupujem tie lacnejsie.

kikina

aha super:)len tato spirala ma gumennu kefku nie? ja osobne preferujem tie s kefkou klasickou, ale ked vravite ze je dobra beriem:)

mirka 23

kikina, Masterpiece max perfektne vytočí a predĺži riasy a nrlepí ich. Samozrejme že aj zahustí, ale nie je to objemová špirála, ale efekt je super.