Zajtra si idem kupit spiralu len este neviem akú ....poradte....napr.maybelline alebo rimmel...su dobre???????
Akú špirálu na oči používať
jednoznačne Mybelline
katulinkaza a kolko stala ta Dior show? vdaka
maybellin:define_a_lash,ja by som ju nedala ani za nic,a dokonca pomohla aj mojej mame,kt.ma kratke a riedke mihalnice
juvvka to vazne?A pozerala si dobru?. Viem ze Volume flash je drahsia ,ale EXTRA SUPER LASH som vsade videla do 120 sk. Ja som ju kupila v DM.
sophie a kde si ju kupila?lebo v tescu som pozerala a maju ju za 300sk
Toto leto som si na dovolenku kupila spiralu od RIMMEl-Extra super lash vodeodolnu. Myslela som ze toho vela neznesie pretoze stala cca 120 sk. Ale pouzivala som ju kazdy den. Potapala som sa,plavala a vobec sa nezmyla, ani jeden fliacik pod ocami. Fakt super. A okrem toho spravila z mojich fakt riedkych a kradkych rias huste a vyrazne. Odteraz kupujem len tuto:)
ahojte.chcem sa opytat aka VODEODOLNA spirala je dobra lebo mam skusenosti ze vodeodolna je len napis na obale a na kupalisku su to cierne kruhy pod ocami.ktora vydrzi a nezmije sa???dakujem
Mirka, no asi mas pravdu, aj ked neviem ci tu nejde len o znacku...vies, ako som ti spominala, mne sa vobec Loreal nepacila... a tie spiraly su vazne drahe..ja by som okolo 1000 Sk za spiralu nedala...