Akú špirálu na oči používať

katulinkaza

ahojte no ktora spirala je fakt namakana je dior snou ked si nalicim mihalnice tak mam ako umele je fantasticka odporucam

doremi

maybellin:define_a_lash,ja by som ju nedala ani za nic,a dokonca pomohla aj mojej mame,kt.ma kratke a riedke mihalnice

sophie_

juvvka to vazne?A pozerala si dobru?. Viem ze Volume flash je drahsia ,ale EXTRA SUPER LASH som vsade videla do 120 sk. Ja som ju kupila v DM.

sophie_

Toto leto som si na dovolenku kupila spiralu od RIMMEl-Extra super lash vodeodolnu. Myslela som ze toho vela neznesie pretoze stala cca 120 sk. Ale pouzivala som ju kazdy den. Potapala som sa,plavala a vobec sa nezmyla, ani jeden fliacik pod ocami. Fakt super. A okrem toho spravila z mojich fakt riedkych a kradkych rias huste a vyrazne. Odteraz kupujem len tuto:)

juvvka

ahojte.chcem sa opytat aka VODEODOLNA spirala je dobra lebo mam skusenosti ze vodeodolna je len napis na obale a na kupalisku su to cierne kruhy pod ocami.ktora vydrzi a nezmije sa???dakujem

Lucinka33

Mirka, no asi mas pravdu, aj ked neviem ci tu nejde len o znacku...vies, ako som ti spominala, mne sa vobec Loreal nepacila... a tie spiraly su vazne drahe..ja by som okolo 1000 Sk za spiralu nedala...

mirka 23

Lucinka, keď si Laura zvykla na Dior alebo Lancome, tak je jasné že s Max factor nie je spokojná. Aj ty by si nebola spokojná s Miss sporty, keď si vyskúšala Max factor. Sú to jednoducho kvalitnejšie maskary, ale samozrejme aj drahšie.