Akú špirálu na oči používať

Lucinka33

Ja som si konecne kupila ten Max Factor Masterpiece Max, celkom dobra spirala, prekvapilo ma, ze vydvihuje a mierne vytaca mihalnice aj bez kliestikov, toto este ani jedna spirala nedokazala a to som ich mala uz strasne vela. Aj predlzi. Len sa mi nezda, ze by pridavala objem, co je paradoxne, kedze je to najma objemova spirala :)) Ale to mi nevadi.

Kikush, napis, ake mas mihalnice, skusim ti poradit, mozno sa trafim :) Nemusis davat vela penazi za drahe spiraly. Ked mas kvalitnejsie svoje mihalnice, staci ti aj lacnejsia spirala.

sonka

mirka 23... miss sporty som mala už jeden čas a nestála za nič. Dala som za )na sňice smiešne nízku cenu - 90 sk a keď som si ju dávala ešte zo začiatku, keď bola nová, tak som s ňou bola spokojná, no začne vysýchˇa veľmi rýchlo i keď je jej tam ešte vE)la a potom je zrela rovno do koša, takže tú už neodporúčam. Ako písala už mirka, od l´oréal objstranné sú dobré aj od max factor, ale to je už fakt vysoká cena za )nu, tka ja by som toľko za špirálu nedala, potom by som odporúčila ešte špirály od maybelline new york a teraz mám od rimel extra super lash, nestojí príliš veľa a som s )nou tiež spokojná. Takže z toho je zrejmé, že ne trhu je dostatok kvalitných špirál, len nepoužívajte dekoratívnu kozmetiku miss sporty, lebo tá fakt nestokňi za nič.

mirka 23

Kikush, Miss sporty nie, je to taká lacnejšia kozmetika a vôbec nie je dobrá. Akúkoľvek si kúpiš, tak bude lepšia ako Miss sporty. Max Factor Masterpiece Max je najlepšia, vyskúšala som už veľa špirál, ale Max Factor stojí 450sk, tak neviem či to nie je pre teba veľa. Dobré sú aj obojstranné Loreal.

kikush

ahojte noo citam tu vela zaujimavych vecii ale niektory obhajuju tu a niektory tuuu taq teraz neviem aku si mam kupitt:(((( ale urcite nie miss sporty mala som ju teraz a nezda sa mi dobra:((

mirka 23

Lucinka, kúpila som si Max Factor masterpiece a je dobrá, ale mne sa zdá, že Masterpiece Max je lepšia. Oplatí sa doplatiť tých 50sk a kúpiť Max.
Tá max lepšie vytočí a predlži.

Lucinka33

aha a z ktoreho statu to posielaju? ja sice kreditku mam, ale neaktivovala som si internet banking (nemala som cas ist podpisat zmluvu :)) Ja sa dost bojim objednavat cez net, tak najskor ked pojdem niekde do zahranicia, pozriem za aku cenu to maju... lebo tu je to vazne strasne drahe... prehnane ceny

mirka 23

Klikni si v tejto téme asi na č.5, písala o tom Sašenka. Chcela som si kúpiť, ale na platenie musíš mať kreditku a tú som nemala. Poštovné neplatíš. Bola som sa pozrieť v parfumérke a Diorshow stála 1100sk.

Lucinka33

Diky Mirka a ty si odtial nieco kupovala? Kolko asi stoji postovne a dojde to vobec?
Katulinkaza ty si ju kde kupila? V nejakej parfumerii alebo cez net?