Zajtra si idem kupit spiralu len este neviem akú ....poradte....napr.maybelline alebo rimmel...su dobre???????
Akú špirálu na oči používať
lucinka33....ale urcite to nieco urobi aj s tvojimi ale ja by osm si tu spiralu objednala co najskor teraz je za 119 potom bude za 199 a potom za 299 je to tak stale...takze jaa by som na tvojom mieste nevahala a objednala je fakt super!!!=) a nemusis za nu dat ani 500 sk ...i ked mirka 23 so mnou asi nesuhlasi ze aj lacne veci mozu byt dobre ale newa...=D fakt ti ju odporucam
tak to musim vyskusat, ked miniem masterpiece max :) teraz je to aj v akcii... ja si urcite nebudem steklit obocie , lebo mam kratucke mihalnice a este aj rovne, hroza :)
lucinka33.....ano je dobra mne sa moc paci perfektne nadvihne ja ked som si ju dnes dala tak som si steklila obocie normalne sa ma mama opytala ze kde som kupila take krasne umelne mihalnice ze su uzasne aa necela verit ze to taka spirala=D
jaja ta power curl vazne tak dobre vytaca? je to nieco podobne ako masterpiece max, co sa vytocenia a nadvihnutia mihalnic tyka??
didushiq...takze masterpice max jednoznacne!!! ale ak chces nieco rovnakej kvality ale za nizsiu cenu odporucam z oriflame power curl...je velmi dobra ale masterpice je lepsia v tom ze riasy su viacej cierne nie ovela ale su cernejsie...takze neviem ako sa rozhodnes...loreal som este nemala ale masterpice max a aj ta s oriflame power curl su velmi dobre!!!
ahojtee!pocula som chvalu na Masterpiece Max ale aj na maybeline define lash prosim poradte mi aku spiralu si mam kupit :P hlavne aby bola kvalitna mam velmi jemne riasi:P:))
Ahojte baby,dnes som si kupila masterpiece max.je vazne dobra.odporucam !
Nebola obojstranna, ale pocula som o MF aj od kamaratky chvalu tak si ju chcem skusit tak uvidim snad mi bude vyhovovat :-) Dakujem za radu