Akú špirálu na oči používať

laurenicka

860 SK je podla teba v poho cena za spiralu??? no neviem...za to si kupim min tri kvalitne veci co sa makeupu tyka

cicicicici

tak som sa baby rozhodla pre dior-diorshow vsetci mi ju odporucaju,,,jaj ak mate nejaku stranku kde stoji este lacnejsie,,,tak mi ju prosim napiste,,bo tu je za 860,,v poho cena,,ale ak by bola este nizsia tak no brala by som hned

cicicicici

ssia...vies co, ked mas dlhe mihalnice,,,tak ti staci rimel super extra lash....moja spoluziacka vsetko mozme poskusala,,,a tato sprirala jej velmi vyhovuje...a ma taky isty tip mihalnic,,,mno ja mam zas stredne dlhe a stredne huste,,,tak preto cem diorshow,,bo zevraj robi dlhe a huste mihalnice,,,sa mas ked mas take krasne mihalnice

ssia

baby, mozte mi odporucit nejaku spiralu? mam dost dlhe aj huste riasy od prirody, spiralu pouzivam len tak, aby tam nieco bolo a aby chytili trosku farbu lebo su dost svetle. a este jedno, mam 15 rokov, takze taku, aby som v 25 nemala namiesto rias metly;)
no a este sa chcem spytat, ze ked si date spiralu, precesete si riasy kefkou na riasy? ja nie, citala som ze by sa to malo aby sa nelepili, ale neviem ze ci je to fakt take dobre. a kolko to cca stoji?
dakujem pekne;)

katushqa

ahojte prosim vas aku spiralu by ste mi odporucili ak mam velmi jemne riasii pretoze som si ich poskodila zlym odlicovanim a teraz mam problemy s vypadavanim rias..:((( riasi som mala vzdy hustu a dlhee ale od kedy mi vypadavaju tak su uz o mnoho riedsie