Zajtra si idem kupit spiralu len este neviem akú ....poradte....napr.maybelline alebo rimmel...su dobre???????
Akú špirálu na oči používať
ma vyhodia s roboty,,alebo comp opravi heheh
laurenicka,,,ted nieje za mnou,,,ja pisem a nezaoberam sa gramatikou,,,nikdy mi nesla, co narobim :( :(. Sak ja newem ked budem uctovnicka, tak si neviem predstavit tie chyby v tych uradnych dokumentoch. Jaj bo vies studujem na OA. ach
to aj teraz mas za chrbtom ucku?:D gramatika ti velmi nejde! :D
a mam aj jednu s oriflamu,,,gio...gold..newem vobec ako sa to pise,,,ale je o hovne,,tak za nejakych tych 15 dni mi ta diorka pride,,idem ju objednat,,tak napisem
jj z tej skoly,,,som to pisala na rychlo,,,bo nas sledovala ucka ci sa neflakame na nete...mirka 23 dam dam vediet..a pouzivala som rozne spirali,,ako napr tu define a lash,,ale je o hovne,,,,prvy mesiac sa to este dalo,,ale potom hned vyschne,,,mam aj astor vodeodolnu. Tu nepouzivam, mam ju v skrini asi uz tri roky na vystave, namaluje tak ako keby som ich mala iba nafarbene,,potom mam nejaku astor co predlzi mihalnice,,,predlzi normalne ale opadava. dalej co som skusala tu miss sporty, ci ako sa to pise,,,no hruza a tak. A som si citala ze ty mas tu od max factor tu ...max, som neskusala, ale pocula som ze niekomu vyhovuje a niekomu nie,,,a na tu dior som pocula iba odporucania a preto si ju idem kupit...ale inac by si mi mohla poslat foto ake mas s tej max factor mihalnice,,by som cela moc vediet,,,juj
si poriadne precitaj prispevky a zistis, ze ja si ju nejdem kupovat
... Z tej skolY...
jezis sorry laurenicka,,,,som sa podpisala za tvoj nick,,,uz mi to vyhrava s tej skoli,,,hento som pisala ja takze , cicicicici
ale tak toto nie je len tak obycajna spirala moja,,,vies ked si kupit tak nieco riadne kvalitne,,,,a toto sa za tie peniaze oplati a vydrzi tak tristvrte roka az rok,,,a ja si ted kupujem spirali po 250 korun a moje mihalnice nie su ze by nejak extra dlhe, objem maju,,,ale tak nie je to to co chcem,,,vies? Mno a tato spirala mi vydrzi tak maximalne dva mesiace,,,tak co sa viac oplati,,,nieco co ked za tie mesiace zdratas rovnako stoji /ako cenovo,,,,a nieco po com tvoje ocicka vypadaju nadherne s dlhimi ako keby umelimi mihalnicami,,no povedz...mam kamosku ktora presla mnoho kozmetik ale az po 20 rokoch nasla tuto dior a bola konecne spokojna,,,nadsena,,,takze tak,,,a ocicka ma fakt nadherne