ahojte holky, zaujima ma, ako si predstavujete vasu svadbu, cize Vas den "D"(kde by ste ju chceli mat a za kolko asi (financie), koho by ste pozvali a tak :) a este by som rada vedela, ako sa stavavju vasi priatelia(frajeri) k teme svadba(teda manzelstvo):) vopred dik za info/ zabudla som sa dat na svoj nick, tak, som toto omylom supsla do temy inej ako prispevok...tak sorry:)je to predsa len novozalozena temicka, tak sup sem s vasimi napadmi, predstavami, a nazormi vasich muzskych polovciek :)
Vysnivana svadba a ako to beru vasi drahusikovia:)
ja vobec nemam vysnivanu svadbu ani saty ani nic. jedno viem,ze tam nesmu chybat moji kamarati a tych je dost. chcem aby to bola riadna zurka a aby sa kazdy bavil a nemal traumu z priprav.
Tak ako, Aria a dievcence, co ste tu snivali o svojej svadbe pred dvomi rokmi, uz mate po?
Super, dakujem pekne
Tak to je...este aj na Cervenom kameni je to lacnejsie
No bolo by to fajn. Zvazovali sme primacialny palac, ale tam chcu 20000 za obrad... blazni
moja vysnivana svadba by mala byt trochu extravagantna...mam rada originalne veci,a preto si ju predstavujem v hiphop style...akoze nevesta biele tenisky,nadherne svadobne saty biele a bielu siltovku:-)ale musi to vyzerat super:-) a tak podobne aj hostia...:-)co sa tyka nazoru priatela....vkuse by sa chcel zenit ...niekedy mam pocit ze uz mi s tym ide na nervy bo ja som neni este pripravena
Ach jaj...bude to krasa. Nehcem sa urcite pripravit o tuto chvilu. Inak baby, neviem odkial ste, ale neviete mi poradit nejaku peknu sobasnu miestnost na civilny sobas v BA?