prijemny vecer,rozmyslam nad tym,ze si dam predpisat HA.takze by ma zaujimalo,aku HA beriete a hlavne kolko stoji(viete som "chudobna studentka"-musim sa zariadit aj podla ceny)potrebovala by som nejaku na velke bolesti a nepravidelny cyklus.pocula som ze je na to dobry minisiston.ano?a kolko stoji?dakujem vam vopred za odpovede
pa
anketa-aku HA uzivate
hormonalna ziadna,volno predajne su v lekarni spermicidny gel Pharmatex,vaginalne cipky...
HA je len na predpis
prosim vas napiste mi ktora HA je aj na volny predaj , netreba ju predpisat?????
adulik: a este otazocka:ak si z BA,tak mi poradis v kt lekarni si ho kupujes,lebo viem,ze ceny su rozne....ak nie si z ba nevadi....
dakujem za odpovede...........
to adulik:DAKUJEM,presne tuto infosku som potrebovala vediet,hned aj minisiston navrhnem doktorke....
Ahojte,ja berem Lininette, nizkohormonalnu antikoncepciu. Som spokojna. Na rti mesiace to vychada okolo 500 sk.
moja priatelka ma evru a sme spokojny
ahojte ja tiež užívam belaru a som spokojná, má málo hormonov a zlepšilo mi to pleť aj cyklus, je to v pohode, len je trošku drahšia, ale inak v poho
ja beriem trinordiol 21. Beru je vecsiou mlade baby. Je najlacnejsia-to neznamena ze je zla. Stoji 318sk na 3 mesiace. Bolesti uplne zmizli a cyklus pravidelny
ja mam belaru, nizkohormonalna a dobra, i ked patri k tym drahsim, okolo 900 sk na 3 mesiace