prijemny vecer,rozmyslam nad tym,ze si dam predpisat HA.takze by ma zaujimalo,aku HA beriete a hlavne kolko stoji(viete som "chudobna studentka"-musim sa zariadit aj podla ceny)potrebovala by som nejaku na velke bolesti a nepravidelny cyklus.pocula som ze je na to dobry minisiston.ano?a kolko stoji?dakujem vam vopred za odpovede
pa
anketa-aku HA uzivate
Ja uzivam Cilest viac ako pol roka. Poradil mi ju moj gynekológ ako\"študentskú antikoncepciu\", keďže som tiež chudobný študent:) Povedal, že má najvyššiu kvalitu vzhľadom na cenu, je to jedna z modernejších HAK. Som spokojná, nemám problémy, hlavne ma potešilo, že sa mi úplne vyčustila pleť. Stojí 492 na 3 mesiace, ja to kupujem v Čechách a tu je to lacnejšie 279 na 3 mes.
papa
CAUTE UZIVA NIEKTO LAURINAL????
ja beriem belaru, je dost draha ale uplne mi vyhovuje, ked sme pouzivali konodmy, tak nas to s priatelom vyslo aj tak viac ako 300 Sk mesacne, takze peniazky nie su problem
HA beriem 6 rokov. 5 rokov som brala Mikroginon, cenove bol výhodný - 100 korún mesačne, ale urobili sa mi pigmentové škvrny nad hornou perou a teraz mám veľké problémy sa ich zbaviť. Ak máte niekto s týmto skúsenosti poraďte prosím. Teraz beriem Yadine, som s ním spokojná len je dosť drahý - 400 korún mesačne. Ale je nízkohormonálny, upravuje pleť a nepriberá sa pri ňom.
no mne tiez robil testy ale najprv mi dal ten tri-regol a az potom mi bral krv a vsetko bolo v pohode,,,len by som chcela vedet ci nahodou ju niekto neberie aby som vedela aka je a podobne,lebo ja ju este neberiem...a potrebovala by som aj vediet ze ako sa bere,lebo ja ju mam brat5.den po menstruacii a potom dalsie sa beru vraj az nejaky 8.den alebo co,je to pravda????A po kolkatych dnoch zacina uplne fungovat aby som sa nemusela bat???
ja uzivam triquilar, ake mate s nou skusennosti?
ja uzivam jeanine 3x21, ale to je ta z tyx drahsix... najlepsie by bolo ist ku gynekologovi, ten ti spravi krvne testy a potom ti povie, ktora HA je pre teba vhodna... tam si uz vyberies z akej cenovej kategorie by mala byt, teda aspon tak to robi ten moj gynekolog... prajem vela stastia pri vybere :)