mrtvy plod

janulec

kola, ja som dost proti tomu, aby sa ovplyvnovala priroda. Udrziavat silou mocou tehotenstvo, ved to nie je normalne...Castokrat sa potom stane, ze aj tak ta zena potrati, ale nie v prvych tyzdnoch, ale v piatom mesiaci trebars, alebo je nieco zle s dietatom. Prirodzene to urcite nie je. A to, ze tvoja kamoska sa pustila xkrat do tehotenstva a prezila 3 potraty - to je podla mna masochisticke, nenormalne.

mabellka

kola:
viem si naozaj predstavit aka je to radost...som naozaj rada ze ti to vyslo...pomaha mi, ked viem, ze nie som jedina a ze to ide, len treba chciet....budem sa nadalej pokusat a dufajme len ze to vyjde :)))

kola

ozaj,mala bola z viacplodoveho tehotenstva po tych liekoch,takze ja som preto musela ist lezat do nemocnice.ale to je pocas prvych mes normalne.hlavne sa nevzdavajte.

kola

nebojkaj sa,my sme manzelia 11rokov,a deti sme hned neplanovali,ked sme sa rozhodli,skocil tam tento problem.teraz mame malu princeznicku,a je to sranda,lebo nam vobec nehadaju tolko rokov,ked mame takeho stopla.mala je taka maznoska,ze nas stavia do pozoru.

mabellka

tak krasne sa toto cita....aj po dietatku velmi tuzim, aj ja aj partner asi rovnako, ved aj toto bolo planovane....bola som z toho cela bez seba....moj priatel sa velmi tomu potesil tak strasne ze som az sokovana bola preto viem, ze tato sprava ho hrozne zasiahne...je to krute

mabellka

tak krasne sa toto cita....aj po dietatku velmi tuzim, aj ja aj partner asi rovnako, ved aj toto bolo planovane....bola som z toho cela bez seba....ale priatel sa velmi tomu potesil tak strasne ze som az sokovana bola preto viem, ze tato sprava ho hrozne zasiahne...je to krute

kola

keby lekar zistil,ze ma problem z krvou,nemusela 3x potratit.dalsie 2deti vynosila bez najmensich problemov,a nebola ani na rizikovom.ja som urobila najlepsiu vec na svete,ze som lekara zmenila,mne hned na zaciatku stacilo nasadit duphaston,a nemuselo dojst k potratu.ked som cakala malu,lezala som kriticke tyzdne,a prebehlo to v pohode.to vedia posudit maminky,ktore maju taketo problemy,a nevidim na tom nic cudne.len som na slovo posluchala odbornika,a nebola som pre lekara len dalsia kusovka.mam krasne zdrave dieta,a prajem to kazdemu,kto ma takyto problem.

janulec

kola, ja som dost proti tomu, aby sa ovplyvnovala priroda. Udrziavat silou mocou tehotenstvo, ved to nie je normalne...Castokrat sa potom stane, ze aj tak ta zena potrati, ale nie v prvych tyzdnoch, ale v piatom mesiaci trebars, alebo je nieco zle s dietatom. Prirodzene to urcite nie je. A to, ze tvoja kamoska sa pustila xkrat do tehotenstva a prezila 3 potraty - to je podla mna masochisticke, nenormalne.

kola

neboj sa, podari sa ti,a moja mala babula je za 4deti,okrem toho,ze je alergicka,je to zenska ako repa.v novembri bude mat 5rokov,a ma uz 24kg,doktorka sa na nej zasmiala,ze uz ma vahu aj na skolacku/a to nie je tucna,len je tazka.nedam ju za nic na svete.neboj sa,teraz budes prechadzat obdobim zialu,ale casom to bude dobre.ja som zmenila gynekologa,tomu pri ktorom sa mi to stalo som sa podakovala,s tym,ze sa zverim uz len odbornikom.otehotnela som po 8mesiacoch,bolo to planovane,na liekoch,pod lek.dozorom.hned ako mi to vymeskalo,nasadili mi lieky na udrzanie,a prve mesiace som prelezala v nemocnici,ale stalo to za to.je to riadny certik.