mrtvy plod

mabellka

andie:
nebola som na to upozornena, bol to druhy ultrazvuk...na prvom som bola v piatom tyzdni a nepovedal mi nic...

pedroo

P.S. mabellka, takzee to nie je tvoj manzel, ale priatel? To nechces svojmu dietatu dozicit kompletnu rodinu? nemanzelske dieta? Ono to vycitilo, preto sa to tak skoncilo. Dajte si dokopy papiere o vasom vztahu a hned to bude lepsie.

andie

cize vobec mu ani nezacalo puzovat ? bola si na to upozornena uz skor, alebo to bol tvoj prvy ultrazvuk ? mrzi ma to mabellka..

lea

z pedra si nic nerob. inak minule som citala o jednej panej, co skakala tehotna padakom a v pohode. asi ked je plod dostatocne silny, prezije vsetko

mabellka

pedroo:
dakujem za radu. ja som svojim priatelom druhom zijem uz asi 3 roky, je pravda, ze nie sme zobrati a ani nam to velmi neprekazalo...bavili sme sa o svadbe velakrat, ale prosto nejak sme to stale odkladali...nemyslim si vsak, ze problem bol v tom, ale dakujem za radu, ze sa mi sbazis pomoct v tejto nezavideniahodnej situacii.:)

pedroo

P.S. mabellka, takzee to nie je tvoj manzel, ale priatel? To nechces svojmu dietatu dozicit kompletnu rodinu? nemanzelske dieta? Ono to vycitilo, preto sa to tak skoncilo. Dajte si dokopy papiere o vasom vztahu a hned to bude lepsie.