ako som sa velmi so svojho tehotenstva tesila, tak mi dneska dr. povedal, ze musim ist na potrat ze mam mrtvy plod...je mi hrozne. moj plod ma 1.3 cm, myslite, ze sa to da urcit uz takto skoro?
mrtvy plod
andie:
nebola som na to upozornena, bol to druhy ultrazvuk...na prvom som bola v piatom tyzdni a nepovedal mi nic...
Boze, Pedro, uz sa vypni, kto ta ma pocuvat?
P.S. mabellka, takzee to nie je tvoj manzel, ale priatel? To nechces svojmu dietatu dozicit kompletnu rodinu? nemanzelske dieta? Ono to vycitilo, preto sa to tak skoncilo. Dajte si dokopy papiere o vasom vztahu a hned to bude lepsie.
z pedra si nic nerob. inak minule som citala o jednej panej, co skakala tehotna padakom a v pohode. asi ked je plod dostatocne silny, prezije vsetko
andie:
mojmu babatku srdiecko nebilo ani v siedmom tyzdni. je to velmi smutne...strasne sa ma to dotklo...
pedroo:
dakujem za radu. ja som svojim priatelom druhom zijem uz asi 3 roky, je pravda, ze nie sme zobrati a ani nam to velmi neprekazalo...bavili sme sa o svadbe velakrat, ale prosto nejak sme to stale odkladali...nemyslim si vsak, ze problem bol v tom, ale dakujem za radu, ze sa mi sbazis pomoct v tejto nezavideniahodnej situacii.:)
P.S. mabellka, takzee to nie je tvoj manzel, ale priatel? To nechces svojmu dietatu dozicit kompletnu rodinu? nemanzelske dieta? Ono to vycitilo, preto sa to tak skoncilo. Dajte si dokopy papiere o vasom vztahu a hned to bude lepsie.