mrtvy plod

andie

pedro, srdce zacina pulzovat koncom 3. tyzdna systemom priliv- odliv. nalistuj si embryologiu cloveka od kapellera, strana 129.

Kala

Potratila som koncom mája, ale už to najhoršie mám za sebou.
Hlavu hore mabellka, všetko prebolí. A ty, kedy ideš na prečistenie?

mabellka

kala:
to mi je naozaj luto, muselo to byt velmi tazke...ja som este nemala vystavenu ani knizku. a podarilo sa ti druhe bez problemov?ci este je to cerstve????

Kala

Je lepšie, že sa dieťatko nenarodilo ako keby malo byť poškodené. Viem ťa pochopiť, mne tiež bábätko umrelo, bola som v 12 tt. Ráno mi vystavili tehotenskú knižku, že je všetko v poriadku. A poobede som išla na sono .... dieťatko už nežilo.

pedroo

lea, ja pisem andie, nie mabellke. Pozri, stalo sa to aj mojej mamke, tiez potratila v prvom mesiaci. Jednoducho sa to stane, nevie to nikto vysvetlit. Radsej to nez sa ma narodit mongoloidne dieta, nie?

pedroo

andie, jak moze byt srdce v tretom tyzdni, ked chybajy chlopne???????Tvoje elementarnje znalosti z prenatalneho vyvoja dietata a nielen z toho by sa vosli do spendlikovej hlavicky. Odporucam stranku napr.
www.mamatata.sk
Najprv nastuduj a potom rad koniny. A vyjadrovat sa o babatku o embryu, ktore ma pol cm je tiez konina.

pedroo

andie, mysis sa, srdiecko zacina byt v 6tom tyzdni tehotenstva. 15. - 20. deň
zárodkový štít má tri vrstvy, je oválneho tvaru a má rozmery od 0.4 do 2.5 mm. Začína pracovať srdce, zatiaľ len jednoduché v tvare ”U”-trubice. Aspon tolko viem...A az do 8meho tyzdna hovorime o embryu. Plod je az od deviateho tyzdna. Inak, s tym suhlasim. Nie som veriaca, ale dietatku by som dopriala rodinu - manzel, manzelka, dieta.