Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mrtvy plod

tyna

Ja som mala prvé dieťa keď som mala 21 rokov, druhé o 3 roky neskôr. NIČ NEĽUTUJEM !!!!!!! Je to super. Zvládli sme aj samostatné bývanie, deti majú všetko čo treba a my sme šťastní rodičia. Máme prečo žiť, je to super. Neviem si predstaviť že by som čakala do 30tky keby si niečo našetrím.... ani naše babky nešetrili, rodili v osemnástke. Je to každého súkromná vec. Keď sa na to cíti tak prečo nie. Mimochodom, naše deti boli vytúžené a nie le že "sa pritrafilo". A vieš aké je to super byť mladou maminou? Ideš po meste s dcérou a typujú že to je tvoja kamoška, máte kamarátsky vzťah....... Všetko má svoje + aj - . Nevzdávaj sa svojich túžob. Asi tvoje ja vie prečo to chce. Veľa síl. Pá

jasmina

Idealny reprodukcny vek...Mozno. Ma vsak tak mlada zena idealnu financnu zabezpeku? Ak ma partnera rovesnika, tak tazko. Vo vtahu sa moze okrem toho hocico stat, takze aj ked je partner starsi a najlepsi clovek na svete, predsa len si je clovek istejsi s vlastnymi peniazmi na ucte. Bohuzial je mnoho 20 rocnych zien s defektnymi detmi. Moja mamka rodila ako 37 rocna, sestra mala 36 a babka 45 (menzes mala do 60tky). Ak je zena zdrava, absolvuje geneticku poradnu PRED planovanym otehotnenim, ma "odskusaneho" partnera=zije s nim x rokov, dost financii, rozhlad, je spokojna sama so sebou nie je co riesit, aby dieta neprislo po 30tke. V dnesnom svete sa uz ludia nedozivaju 30 rokov, aby zeny museli rodit ako nastky. Okrem toho, mlada baba si vacsinou predstavuje male babo. Ibaze z maleho vyrastie velke. Slintat to nebude dlho, ale dlho sa s nim bude treba pripravovat do skoly a podobne veci. Ktovie, ktora mlada zvazuje aj taketo veci, mnohe vidia len sladkeho novorodenca v perinke.

andie

no musim povedat, ze ta stranka je tak trochu psycho. nesmierne deprimujuca pre buduce mamicky. zastanem sa ale mabellky. stravila som v centre pre umele oplodnenie 1 den akos ucast praxe. v ten den prisla na kontrolu 20 rocna baba, ktora bola 8 mesiacov po potrate a uz to chcela riesit tymto sposobom. takze 23 mi nepride az tak malo.. skor ma zarazaju zeny, ktore chcu mat deti v 35 a neskor. idealny reprodukcny vek je 19 az 24 rokov..uz po 30. a toboz po 33. roku zivota zeny stupaju rizika niekolko nasobne. bohuzial nasa spolocnost tuto rozmedzie nerespektuje a siaha prilis daleko..

jasmina

ninka, preco si tu dala link na tu webstranku?????????Niekedy je lepsie nevediet podrobnosti a taketo veci, chces aby mabella upadla do depresie ci co????????????????????Je to od teba nefer. A mimochodom, chapem, ked mrtvemu dietatku sa spravi stranka ako spomienka, ale ked ju robia zeny, ktore boli tehotne par tyzdnov, tak to je trochu psychodelicke. A ako sa na vec pozeram ja osobne? keby som zistila,ze nemozem mat deti (opakovane potraty su pokladane v podstate za neplodnost), nechala by som to tak...

ninka-emmka

mabelka mam 34r.,No verim ze raz to pride , vies ja mam aj chorobu criev tak preto sa to nedari.Musis si stale na tom zlom najst nieco dobre.Ked som bola 3x v nemocnici tak som uz zabavala tie co tam boli 1x , no bola tam aj kocka (skor uz pani) 4x potratila a na 5x cakala dvojicky.Takze ty to nemusis vidiet cierne mas cas,hlavne bud v psychickej pohode a vsetko bude O.K. Pri druhom tehotenstve mozno ani ,,nebudes vediet" ze si v tom .Ozaj ja som sa zacala hrabat vo vsetkom moznom aby som zistila PRECO a natrafila som na stranku www.anjeliky.sk ver moj pripad mi pripadal detinsky.Na tej stranke sa neda neplakat.

jasmina

mabellka moja, ja som myslela, ze mas nad 30. Dievcica zlata. Tolko ta este toho v zivote caka. Vies, ja trochu vinim tvojho partnera z toho, ze on je uz "dospelak" a chce dieta. Nemam rada, ked starsi muzi tlacia na mlade baby...Mas toho dost pocestovaneho po svete? Mas vysoku skolu? Co vlastne robis? Preco chces dieta? Lebo uz dalej nevies, co so svojim zivotom dalej robit? Asi ti nema kto radit, kedze sa bezhlavo vrhas do takychto veci. Ani vydata nie si. Stokrat si zvaz, co budes robit. Chciet ulahodit rozvedenemu chlapovi, ktory by si mal hladat rovesnicku, ktora si kus zivota odzila a ...Vsetko som cakala, ale to, ze mas len 23 to este nie. Vidis, taka mlada a uz si zazila take velke nestastie. Mala si na take veci casu dost aj v 35ke. Moja neter je v tvojom veku, medicka. Neviem si ju predstavit tehotnu, ako ju nabalacha starsi chlap:((((

jasmina

mabellka moja, ja som myslela, ze mas nad 30. Dievcica zlata. Tolko ta este toho v zivote caka. Vies, ja trochu vinim tvojho partnera z toho, ze on je uz "dospelak" a chce dieta. Nemam rada, ked starsi muzi tlacia na mlade baby...Mas toho dost pocestovaneho po svete? Mas vysoku skolu? Co vlastne robis? Preco chces dieta? Lebo uz dalej nevies, co so svojim zivotom dalej robit? Asi ti nema kto radit, kedze sa bezhlavo vrhas do takychto veci. Ani vydata nie si. Stokrat si zvaz, co budes robit. Chciet ulahodit rozvedenemu chlapovi, ktory by si mal hladat rovesnicku, ktora si kus zivota odzila a ...Vsetko som cakala, ale to, ze mas len 23 to este nie. Vidis, taka mlada a uz si zazila take velke nestastie. Mala si na take veci casu dost aj v 35ke. Moja neter je v tvojom veku, medicka. Neviem si ju predstavit tehotnu, ako ju nabalacha starsi chlap:((((

mabellka

jasmina:
asi mas pravdu, dakujem velmi pekne ani neviete ako mi to tu vsetko pomohlo....majte sa zatial...a vsetkym kto sa snazi a aj vsetkym co uz svoje stastie drzia v naruci drzim palce.
dakujem zatial sa majte :(

mabellka

ninka - emmka:
3x???ak sa mozem opytat, teraz mas nejake deti???je mi to luto a dakujem za povzbudenie, my zeny sme silne, nejak to zvladnem....aj ked je to tahsie ako som si myslela.

mabellka

kala:
este mam len 23. este som mlada....aj dr. povedal, ze sa nemam strachovat, ze este budem mat vela deti ak budem chciet, ale viete v tej chvili ked ste v soku vam nepomoze nic....az postupom casu si zacnete niektore veci uvedomovat...